Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Aspirator Robot vacuum cleaner Dreame D9 Max negru

Cod:

035161


Cod intern: #1280985

  • Distribuie pe:
1.413,65 lei TVA inclus

Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: In stoc depozit


Garantie: 24 luni


Livrare gratuita


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Aspirator Robot vacuum cleaner Dreame D9 Max negru de la Dreame

Robot de Aspirare Dreame D9 Max, aspirator si mop, putere 42W, 5200 mAh, recipient praf 570 ml, recipient apa 270 ml, autonomie 150 min, negru



D9 Max ofera o aspiratie superioara pentru a ridica usor murdaria cu motorul fara perii Nidec si designul rationalizat al conductei de aer. Cu 4 niveluri de aspiratie, poate fi reglat pentru a satisface diferite nevoi de curatare.Culege praful mic din crapaturile adanci si covoarele cu o perie principala extinsa de 16,8 cm si o perie plutitoare in forma de V. Noul design al dintilor de pieptene il face usor de intretinut, reducand riscul de incurcare a parului.D9 Max mareste automat pana la puterea maxima de aspiratie in timp ce detecteaza covoare. Traverseaza cu usurinta intre covoare si podea, rareori se blocheaza si preia majoritatea particulelor.D9 Max, cu scanarea la 360° a tehnologiei de navigare cu laser, genereaza o harta editabila a podelei casei dvs. la prima sa rulare. Intre timp, curata metodic, in loc sa faca ping-poning la intamplare de la perete la perete.D9 Max indeparteaza murdaria sau petele deodata. Tampoanele reutilizabile din microfibra pentru curatare si 3 niveluri reglabile de volum de apa in aplicatie ofera o experienta de curatare fara griji.D9 Max poate curata suprafete mari cu o baterie de 5.200 mAh, un rezervor de praf supradimensionat de 570 ml si un rezervor de apa de 270 ml.Odihneste-te, D9 Max iti va construi casa in aplicatie si te va lasa sa-i spui exact unde si cum vrei sa curatati.

Specificatii tehnice


  • Model
  • Specificatii
    • Putere
    • Aspirare
    • Functii
      Navigatie LiDAR ,Senzor LiDAR
    • Tip suprafata
    • Capacitate colectare
      570 ml
    • Dimensiuni
      Adancime 425 mm Latime 380 mm Inaltime 250 mm
    • Altele
      Autonomie acumulator 150 min

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.