Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Aspirator Robot vacuum cleaner Dreame L10s Ultra smart 42 w ,alb

Cod:

24978


Cod intern: #1618025

  • Distribuie pe:
4.647,39 lei TVA inclus

Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: Nu este in stoc


Garantie: 24 luni


Livrare gratuita


Descriere Aspirator Robot vacuum cleaner Dreame L10s Ultra smart 42 w ,alb de la Dreame

Robot de Aspirare Dreame L10s Ultra, aspirator si mop, putere 42W, 5200 mAh, recipient praf 350 ml, recipient apa 80 ml, autonomie 160 min, +Statie de colectare inteligenta, alb



L10s Ultra este o combinatie perfecta de tehnologii populare de curatare robotizata, cum ar fi golirea automata si curatarea automata a mopului, care lucreaza impreuna pentru a oferi performante de curatare impresionante, fara maini.Colectarea automata a prafului, curatarea si uscarea mopului, reumplerea cu apa, adaugarea de solutii, cartografierea rapida si planificarea traseului, toate se combina pentru a face curatenia complet automatizata a casei o realitate.Navigarea bazata pe inteligenta artificiala asigura curatarea eficienta si eficienta a intregii case, reducand punctele ratate, curatarile repetate, pierderea sau blocarea.Actiunea AI avansata utilizeaza o camera RGB si o lumina structurata 3D pentru a va invata rapid casa, pentru a personaliza strategiile de curatare si pentru a genera automat cai in functie de tipul de obstacol, pardoseala si camera. Obtineti curatenie mai repede cu cartografierea rapida care genereaza o harta 3D a casei dvs.Parul, murdaria, praful si alte resturi nu au unde sa se ascunda cu tehnologia avansata si un design ingenios al periei care starneste particule fine si faciliteaza descurcarea firelor de par lungi.Aspiratie, detectarea automata a covoarelor, cresterea aspiratiei si o perie robusta din cauciuc coordonata pentru a scoate resturile menajere de pe covoare, de pe covoare si de pe podele dure.Sistemul de golire automata utilizeaza sistemul nostru exclusiv DualBoost 2.0 pentru a sufla aer in cutia de praf a robotului si pentru a-l aspira intr-un sac de praf de 3L. Golire de mare viteza, zgomot minim si practic fara infundare. Autogolirea va ofera pana la 60 de zile* de curatare automata, fara maini. Tot ce trebuie sa faci este sa arunci punga.Indeparteaza murdaria si murdaria din intreaga casa, acoperind pana la 200 m² (2.152 ft²) datorita unui rezervor mare de apa de 2,5 L, pentru a face lemnul, gresia, vinilul sau alte podele dure sa fie racoritoare.

Specificatii tehnice


  • Model
  • Specificatii
    • Putere
    • Aspirare
    • Tip suprafata
    • Capacitate colectare
      350 ml
    • Accesorii incluse
      Perie laterală Tampoane de mop x2 (montate pe robot) Suporturi pentru mop x2
    • Dimensiuni
      Adancime 350 mm Latime 350 mm Inaltime 97 mm
    • Altele
      Timp de funcționare Aproximativ. 210 min (aspirare în modul Silențios) / aprox. 160 min (aspirare și curățare în modul Silențios)

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.