Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Aspirator Dyson Cyclone V10 Absolute 151 W Rosu

Cod:

Cyclone V10 Absolute


Cod intern: #324937

  • Distribuie pe:
2.793,99 lei TVA inclus

Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: In stoc depozit


Garantie: 24 luni


Livrare gratuita


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Aspirator Cyclone V10 Absolute 151 W Rosu de la Dyson

Type of power supply:Storage battery Battery life (up to):1 h Mains plug type:No data Power:151 W Type of the pipe:Aluminum Capacity of the bag/container:760 ml Main color:Red Width:250 mm Height:1266 mm Weight:2,68 kg Set contents:Combi suction nozzle, Crevice nozzle, Docking station, Hard surface brush, Mini electro brush, Soft dusting brush



AspiratorDyson Cyclone V10 Motorhead, 0,76 L, 151 W, Roșu.Mai curat și folosind mai puțin efort. Cu aspiratorul cu mătură Dyson Cyclone V10 Motorhead puteți îndepărta toată murdăria de pe orice suprafață datorită designului său versatil. Ușurează-te! În plus, Dyson oferă o garanție de 2 ani, la piese și manopera, fără excepții. fără fir Da, ai citit bine, uita de vechiul tău aspirator pe care a trebuit să-l conectezi mereu la o priză, cu acest motorhead Dyson Cyclone V10 pur și simplu trebuie să încarci și să aspiri. Are un mod normal de aspirare care vă permite să aspirați timp de 60 de minute fără efect de memorie, un mod de până la 35 de minute de aspirație cu peria motorizată și, în final, un mod de putere maximă cu peria motorizată care durează 5 minute. aspirație mai bună Cele 14 cicloane radiale cu 2 niveluri plasate în paralel vă vor permite să creșteți fluxul de aer și să captați de două ori mai mult praf. În plus, motorul său digital Dyson V10, în ciuda faptului că este cu 20% mai mic, este capabil să genereze o putere de aspirație mai mare. Mai usor de manevrat Acest aspirator Dyson Cyclone V10 Motorhead este util pentru curățarea oricărui colț al casei tale: poți curăța podeaua sau o poți transforma într-un aspirator de mână cu care poți curăța zonele localizate cu mai puțin efort. Ridicați scurgerile sau curățați bine casa. Vă va permite să curățați dulapurile și mobilierul mai ușor și mai rapid. Aer proaspat Filtrul său HEPA va ucide alergenii și bacteriile, de asemenea, este foarte ușor de golit. Vei respira aer curat și pur, de parcă ai fi la munte. Va capta chiar si cel mai fin praf!

Specificatii tehnice



Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.