Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Aspirator Ecovacs DEEBOT N8 Vacuum cleaner, Robot, Wet&Dry, Operating 110 min, Dust bin 0.42 L, Li-ion, 3200 mAh, negru

Cod:

DEEBOT_N8_BLACK


Cod intern: #1375150

  • Distribuie pe:
1.199,99 lei TVA inclus

Pret vechi: 1.287,99 lei


Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: In stoc magazin limitat


Garantie: 24 luni


Livrare gratuita


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Aspirator Ecovacs DEEBOT N8 Vacuum cleaner, Robot, Wet&Dry, Operating 110 min, Dust bin 0.42 L, Li-ion, 3200 mAh, negru de la Ecovacs

ECOVACS DEEBOT N8 - NEGRU



DEEBOT N8 este primul robot pentru animale anti-bacterian lansat de Ecovacs. În era post-epidemică de astăzi, sterilizarea a devenit principalul obiectiv al vieții de familie de zi cu zi, iar DEEBOT N8 a fost testat și certificat de o organizație autorizată și poate realiza o sterilizare eficientă de 99,9% la fața locului. În același timp, DEEBOT N8 a îmbunătățit sistemul de curățare, cu un efect de aspirație și curățare mai mare; combinat cu navigație profesională LDS și funcții personalizate de curățare, a devenit cel mai bun produs de comparație de calitate și preț din categoria robot de curățare. Cartografiere și navigare cu laser de precizie: TrueMapping combină tehnologia laser de precizie și senzori dTOF avansați pentru a vă mapa casa de 4X mai rapid decât cartografierea laser standard, cu o creștere de 2X a distanței de detectare și abilitatea de a detecta obiecte până la 2 mm. Cu harta interactivă detaliată creată, noi niveluri de eficiență de curățare și personalizare sunt atinse folosind aplicația ECOVACS Home. Aspira și mop simultan: Cu o pompă electronică inovatoare de apă și un rezervor, robotul tău va mopi și va aspira în același timp, lăsând podeaua impecabil curată. Folosind o pompă de apă cu microcontrol de precizie, robotul de curățare acceptă 4 niveluri de reglare a debitului de apă (ultra ridicat/înalt/mediu/scăzut) pentru diferite nevoi și tipuri de podea. Mod Max+ cu putere de aspirație îmbunătățită de 2300 Pa: Cu materialul și designul optimizat al canalului de aspirație, sistemul revoluționar de reținere a presiunii optimizează eficiența energetică și asigură o presiune ridicată a vidului, cu un nivel de zgomot surprinzător de scăzut. Puterea de aspirare a crescut la 2300Pa, a crescut cu 53%*. (*comparativ cu seria O950), oferă o experiență puternică de curățare în profunzime. Detectarea covoarelor: Tehnologia de detectare a covorului permite aspiratorului robot inteligent și automat să detecteze și să reacționeze la covor, apoi să aleagă să sporească puterea în timp ce aspirați sau să evite covorul în timpul ștergării, găsind cea mai bună operațiune de curățare pentru acesta. Curățare personalizată precisă: puteți desemna zonele desemnate care necesită cea mai mare atenție pe harta casei dvs. Acum, puteți chiar să vedeți dimensiunea exactă a zonei de curățare țintă și să lăsați robotul să termine sarcina mai precis, cu curățarea flexibilă a zonei, acum puteți redenumi, împărți, îmbina zonele. Și puteți personaliza puterea de aspirație specifică, debitul de apă și frecvența de curățare, secvența de curățare pentru fiecare cameră, complet curată după dorința dvs.

Specificatii tehnice


  • Model
  • Specificatii
    • Aspirare
    • Functii
      Funcție de întoarcere automată
    • Tip suprafata
    • Capacitate colectare
      4.2 l
    • Dimensiuni
      Larg 353 mm Înălţime 93 mm adâncime 353 mm
    • Lungime cablu
      FARA FIR
    • Altele
      Timp maxim de funcționare aproximativ 110 minute

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.