Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Aspirator Einhell PXC TE-VC 36/30 Li S-Solo, vas colectare 30 L, 150 mbr, 2.5 m furtun aspirare, fara acumulator/incarcator

Cod:

2347140


Cod intern: #2038057

  • Distribuie pe:
925,99 lei TVA inclus

Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: In stoc depozit


Garantie: 24 luni


Livrare gratuita


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Aspirator PXC TE-VC 36/30 Li S-Solo, vas colectare 30 L, 150 mbr, 2.5 m furtun aspirare, fara acumulator/incarcator de la Einhell

Aspirator umed / uscat Einhell PXC TE-VC 36/30 Li S-Solo, vas colectare 30 L, 150 mbr, 2.5 m furtun aspirare, fara acumulator/incarcator

  • Datorita filtrului de spuma furnizat, filtrului plisat si sacului de hartie de colectare a murdariei, nimic nu sta in calea utilizarii. Livrarea nu include acumulator sau incarcator, acestea sunt disponibile separat.
  • Tubul telescopic cu diametrul de 36 mm este realizat din otel inoxidabil. Livrarea include furtunul de aspiratie de mare rezistenta (Ø 36 mm, 2,5 m lungime), precum si duza mare combinata.
  • Conector de suflare pentru colturi dificile, locuri greu accesibile, nise si goluri. Exista un regulator de aer pe maner;
  • Recipientul din otel inoxidabil are o capacitate de 30 de litri, este rezistent la rugina si stabil. Este disponibil un surub de scurgere a apei pentru scurgerea rapida si usoara a apei aspirate.
  • Aspiratorul fara cablu, umed / uscat Einhell este un ajutor indispensabil pentru lucrarile de aspirare, uscare si curatare din casa, la subsol, in atelier sau in garaj.
  • Aspiratorul umed / uscat apartine familiei de mare eficienta Power X-Change  si, prin urmare, poate fi utilizat in mod flexibil, departe de priza de curent.
  • Suportul pentru accesorii este practic pentru depozitarea ordonata, astfel incat sa puteti ajunge la accesoriu in timp ce lucrati.
  • Datorita filtrului de spuma furnizat, filtrului plisat si sacului de hartie de colectare a murdariei, nimic nu sta in calea primei utilizari. Livrarea nu include acumulator sau incarcator, acestea sunt disponibile separat.
  • Tubul telescopic cu diametrul de 36 mm este realizat din otel inoxidabil. Livrarea include furtunul de aspiratie de mare rezistenta (Ø 36 mm, 2,5 m lungime), precum si duza.
  • Conectorul de suflare este destinata suflarii in locuri greu accesibile, cum ar fi colturi, nise si goluri. Regulator de aer pe maner.
  • Recipientul din otel inoxidabil are o capacitate de 30 de litri, este rezistent la rugina si stabil. Este disponibil un surub de scurgere a apei pentru scurgerea rapida si usoara a apei aspirate.
  • Aspiratorul fara cablu umed si uscat Einhell este un ajutor indispensabil pentru lucrarile de aspirare, uscare si curatare din casa, din subsol, in atelier sau in garaj.
  • Aspiratorul pentru umezd/uscat apartine familiei de mare eficienta Power X-Change si, prin urmare, poate fi utilizat in mod flexibil, departe de priza.
  • Suportul pentru accesorii este practic, astfel incat sa puteti ajunge la accesoriu in timp ce lucrati.

 

 

 

Un sistem de acumulatorii pentru toate dispozitivele Power X-Change

 

Nu exista o potrivire gresita: cu sistemul de acumulatori Power X-Change de la Einhell, utilizati intotdeauna acelasi tip de acumulator pentru o varietate de unelte, fie in atelier, fie in gradina.

   

 

 

 

Sistem activ de gestionare al acumulatorului

 

Celulele noastre high-end litiu-ion nu numai ca ofera multa putere, ci sunt si deosebit de durabile si robuste datorita monitorizarii automate ABS a acumulatorului.

 

Furtun de aspiratie din plastic EVA

Furtunul de aspiratie de 2,5 m este flexibil si in acelasi timp extrem de robust, durabil si ramane intotdeauna fara indoire chiar si dupa sarcini grele.

   

 

Functie practica de suflare

Unele spatii inguste, de asemenea, sunt inaccesibile cu duza ingusta. Functia de suflare integrata a aspiratorului fara cablu TC-VC 18/20 Li S poate ajuta aici.

   

 

Alimentare 36 volti

Doi acumulatori de sistem Power X-Change, fiecare cu 18 volti, ofera suficienta putere. Acumulatorii si incarcatorul nu sunt inclusi.

   

 

Recipient robust din otel inoxidabil de 30 l

Recipientul de colectare din otel inoxidabil de 30 de litri ofera suficient spatiu pentru cantitati mari de praf, murdarie sau lichide.

 

 

Pregatit pentru fiecare utilizare!

Gama extinsa de accesorii incluse

Duza combinata este potrivita pentru curatarea covoarelor si a podelelor netede, duza pentru tapiterie usureaza curatarea scaunelor auto si a altor mobilier tapitat, iar duza ingusta poate fi folosita pentru a ajunge in locuri greu accesibile. Tubul de aspiratie telescopic poate fi reglat individual la propria inaltime. indepartarea panzelor de paianjen la inaltimi care sunt de fapt inaccesibile nu este o problema datorita functiei telescopice. Accesoriile pot fi depozitate in suporturile practice de pe aspirator.

     

 

Intotdeauna performanta potrivita

Modul ECO sau BOOST

In functie de nevoile dvs., puteti alege intre doua moduri de alimentare diferite: ECO: Acest mod prelungeste durata maxima de viata a acumulatorillor. Chiar si lucrarile mai lungi de aspirare nu reprezinta o problema. BOOST: Acest mod ofera putere maxima de aspirare. Murdaria deosebit de persistenta poate fi indepartata rapid. Durata maxima de functionare depinde de capacitatea acumulatorilor Power-X-Change utilizati. Informatii mai detaliate despre durata maxima de rulare pot fi gasite in tabelul de mai jos.

Specificatii tehnice



Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.