Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Aspirator Karcher RCV 5 *EU, WiFi, 36W, 5200mAh,Alb

Cod:

1.269-640.0


Cod intern: #2533078

  • Distribuie pe:
2.661,99 lei TVA inclus

Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: In stoc depozit


Garantie: 24 luni


Livrare gratuita


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Aspirator RCV 5 *EU, WiFi, 36W, 5200mAh,Alb de la Karcher

Robot aspirare Karcher RCV 5 *EU, WiFi, 36W, aspirator si mop, navigatie LiDar, 5200mAh, autonomie 120 de minute, putere de aspirare 5000 Pa, recipient praf 330ml, recipient apa 240ml, Alb

 

Podelele dure si covoarele sunt curatate in mod independent si sistematic de robotul inteligent de curatare RCV 5. Murdaria uscata este transportata in recipientul de deseuri incorporat prin peria rotativa, peria laterala pentru margini si ventilatorul. Senzorul cu ultrasunete detecteaza covoarele care ar fi mai bine curatate folosind functia Auto Boost pentru putere maxima de aspiratie. RCV 5 nu doar aspira, ci poate folosi si mopul umed. In modul de stergere, covoarele sunt evitate automat. Prin intermediul aplicatiei, RCV 5 este trimis intr-un tur de explorare si va crea automat o harta a camerelor prin detectarea imprejurimilor ( LiDAR). Parametrii de curatare individuali pot fi setati pentru fiecare camera. Datorita sistemului dual-laser cu camera, modelul de top RCV 5 detecteaza si evita si obstacolele plate precum cabluri, sosete sau pantofi. Senzorii suplimentari impiedica caderea dispozitivului, de exemplu, pe scari. Pentru curatare, puteti porni comod RCV 5 prin intermediul aplicatiei, folosind un program individual prestabilit sau apasand un buton de pe dispozitiv. Daca robotul de curatare are nevoie de ajutor, in multe situatii va va spune prin iesire vocala.

 

 

Aspirator robot cu functie de stergere RCV 5: Mop umed

Curatarea umeda

Pentru rezultate de curatare si mai bune, RCV 5 poate umezi si mopul. Daca este necesar, utilizati unitatea de stergere cu o carpa din microfibra, umpleti rezervorul de apa proaspata si sunteti gata de plecare. Robotul de curatare RCV 5 poate fi folosit fie numai pentru curatarea uscata, numai pentru mopul umed, fie cu ambele optiuni impreuna in modul de curatare combinata.

Aspirator robot cu functie de stergere RCV 5: Navigare precisa folosind inteligenta artificiala

Navigare precisa folosind inteligenta artificiala

Senzorul cu laser dublu si camera de pe robot ii permit sa recunoasca obiecte mici care sunt prea mici pentru sistemul de navigatie LiDAR (de exemplu, pantofi, sosete sau cabluri). Robotul foloseste senzorul cu laser dublu si camera pentru a detecta chiar si obstacolele mici sau plate (de exemplu, pantofi, sosete sau cabluri) si le suprapune pe harta in aplicatie. Daca sistemul cu laser dublu si camera robotului detecteaza un obstacol, acesta foloseste manevre inteligente de navigare pentru a le ocoli si astfel evita sa se blocheze sau sa provoace daune.

Aspirator robot cu functie de stergere RCV 5: Detectare covor si Auto Boost

Detectare covoare si Auto Boost

RCV 5 detecteaza automat suprafetele cu mocheta folosind un senzor ultrasonic si le arata pe harta in aplicatie. Daca este activata stergerea umeda, robotul evita suprafetele detectate cu mocheta si ocoleste. Functia Auto Boost mareste puterea de aspiratie pe suprafetele cu mocheta, dupa cum este necesar, pentru rezultate si mai bune de curatare.

Specificatii tehnice


  • Model
  • Specificatii
    • Putere
    • Aspirare
    • Filtru HEPA
      Da
    • Functii
      Wi-Fi
      Avertizare sonora
      Curatare automata
      Baterie reincarcabila
      Incarcare automata
      Senzor anti-cadere
      Senzor anti-coliziune
      Raport vocal Senzor mapare incapere
    • Tip suprafata
    • Capacitate colectare
      330 ml
    • Eficienta energetica
      5000 Pa
    • Dimensiuni
      350 x 350 x 97 mm
    • Lungime cablu
      Fara
    • Altele
      Autonomie acumulator 120 min

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.