Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Aspirator Midea M7, Negru, 2 in 1, Functie mop, Navigatie NaviPolaris, Control aplicatie, Baterie 5200 mAh, Putere 4000 Pa

Cod:

M7


Cod intern: #994835

  • Distribuie pe:
1.147,99 lei TVA inclus

Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: In stoc depozit


Garantie: 24 luni


Livrare gratuita


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Aspirator M7, Negru, 2 in 1, Functie mop, Navigatie NaviPolaris, Control aplicatie, Baterie 5200 mAh, Putere 4000 Pa de la Midea

Robotul de curatare Midea M7
Produsul de la Midea este un dispozitiv 2-in-1. Are functia de a aspira si de a spala suprafata, permitandu-va sa economisiti timp. Motorul functioneaza la 55 W si puterea de aspiratie de pana la 4000 Pa colecteaza eficient tot felul de resturi de la praf la par si par. Tehnologia laser LDS NaviPolaris creeaza o harta precisa a casei dvs. fara a sari peste sau a repeta traseul dvs. M7 depaseste, de asemenea, obstacole de pana la 20 mm inaltime si poate rula pana la 160 de minute cu o singura incarcare.

Suprafete fara praf si pete
M7 va curata temeinic podeaua, indepartand petele si alergenii. Mai mult, puteti seta independent si cantitatea de apa distribuita de la 1 la 3, in functie de tipul de suprafata pe care o curatati.

Eficient impotriva murdariei
Dispozitivul dispune de un motor fara perii Nidec de 4000 Pa, ceea ce il face unul dintre cele mai puternice aspiratoare de pe piata! De asemenea, include software si algoritmi noi, pentru performante imbunatatite. Ridica fara efort parul, matreata sau praful. De asemenea, puteti modifica puterea de aspiratie alegand intre 3 niveluri.

Mareste puterea la curatarea covorului
Dispozitivul creste automat puterea de aspiratie la valoarea maxima pentru a indeparta complet praful care persista in fibrele covorului. Designul periei in forma de V impiedica prins parul in perie si este, de asemenea, ideal pentru curatarea suprafetelor delicate. In plus, periile laterale scapa de murdaria din crapaturi, lasand suprafata perfect curata.

Sistem de navigatie cu laser LDS NaviPolaris
Robotul foloseste navigatia NaviPolaris pentru a crea un plan precis al apartamentului. Drept urmare, aparatul nu se misca la intamplare prin camere, ci de-a lungul unui traseu pe care si l-a creat, unde nu rateaza niciun centimetru sau curatarea repeta in aceleasi zone. In plus, M7 poate functiona si pe intuneric.

Senzori inteligenti
Utilizarea senzorilor anti-coliziune permite lui M7 sa evite obstacolele si sa se miste liber pe orice suprafata. Deci nu trebuie sa va faceti griji ca robotul va cadea pe scari sau se va lovi de mobila. In plus, daca bateria se descarca in timpul curatarii, dispozitivul va gasi o statie de incarcare singur pentru a reinnoi puterea.

Controlati functionarea M7 de la distanta
Aplicatia va va permite sa utilizati intregul potential al M7. Puteti, de exemplu, sa selectati spatiul de curatat sau sa planificati succesiunea camerelor care urmeaza sa fie aspirate. Dispozitivul isi aminteste si planul mai multor etaje, asa ca va functiona bine in casele mai mari. Copilul tau doarme si nu vrei sa-l trezesti? Setati un perete virtual pentru a exclude zona selectata de la curatare.

Specificatii tehnice



Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.