Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Aspirator Nilfisk Elite CHCO14P10A1 Comfort EU 650W

Cod:

128350552


Cod intern: #1052371

  • Distribuie pe:
2.362,99 lei TVA inclus

Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: In stoc depozit


Garantie: 24 luni


Livrare gratuita


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Aspirator Elite CHCO14P10A1 Comfort EU 650W de la Nilfisk

Aveți nevoie de un aspirator care să elimine alergenii din casa dvs., să aibă o aspirare puternică și un design ușor de utilizat? Nilfisk Elite este aspiratorul ecologic, eficient din punct de vedere energetic, care menține aerul curat și podelele imaculate.

 



Nilfisk Elite este aspiratorul de înaltă performanță pe care l-ați căutat. Elite nu este doar un aspirator ecologic puternic și eficient din punct de vedere energetic, cu filtrare a aerului la nivel înalt, ci este și compact și ușor de utilizat. Elite are unul dintre cele mai bune filtre de aer pe care le poate avea un aspirator. Filtrul HEPA 14 are sigiliul de aprobare de la British Allergy Foundation. Acesta reține polenul, părul de animale și acarienii de praf, curățând astfel de iritanți microbieni de pe podelele dure, covoare și din aerul din casa dvs. Modelul Elite are comenzi practice pe mâner și este ușor de depozitat datorită designului său care economisește spațiu.

Ajută în cazul alergiilor - HEPA 14 are sigiliul de aprobare de la British Allergy Foundation. Filtrul poate aspira aerul din casa dvs. și îl filtrează de microparticule și polen. Prinde particulele în aparat și eliberează doar aer curat.
Utilizare dublă - Are o capacitate mare de captare a prafului pe podele dure și covoare.
Eficient din punct de vedere energetic - Eficiența energetică, reemisia redusă de praf și nivelul redus de zgomot contribuie la transformarea acestui aspirator într-unul ecologic.
Accesorii suplimentare - Vine cu mai multe duze suplimentare pentru a ajuta la curățarea tapițeriei, a podelelor dure și a firelor de păr de animale de companie.
Mâner cu telecomandă - Comenzile de pornire/oprire și de intensitate a aspirației de pe mâner vă scutesc de a fi nevoit să vă aplecați.
Economie de spațiu - Elite este compact și ușor de depozitat.

Specificatii tehnice


  • Model
    • Model
      CHCO14P10A1
    • Culoare
    • Tip aspirator
  • Specificatii

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.