Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Aspirator Nilfisk ONE WB10P05A-HB15 Basic EU 750 W Alb

Cod:

128390102


Cod intern: #1052427

  • Distribuie pe:
765,99 lei TVA inclus

Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: In stoc depozit


Garantie: 24 luni


Livrare gratuita


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Aspirator ONE WB10P05A-HB15 Basic EU 750 W Alb de la Nilfisk

Un aspirator puternic, dar eficient din punct de vedere energetic, care poate fi depozitat în spații înguste și convenabile. Sună prea frumos pentru a fi adevărat, dar gama Nilfisk One face acest lucru posibil. Un aspirator de mici dimensiuni care poate fi utilizat pe podele dure și pe covoare, făcut pentru viața modernă.

Gama Nilfisk One este perfectă pentru cei care țin la curățenia locuinței lor, dar nu vor să umple spațiile de depozitare cu aparate de curățenie. One este un aspirator mic, dar rivalizează cu aspiratoare mult mai mari ca putere. O curea de depozitare special concepută ține furtunul împotriva aspiratorului, permițându-vă să depozitați aparatul compact în spații convenabil de mici din locuința dumneavoastră. Aspirația puternică, combinată cu manevrabilitatea fantastică a One, îl face eficient în toate casele de dimensiuni mici și medii. Viteza reglabilă a motorului înseamnă că puteți optimiza eficiența energetică în fiecare sarcină.

Ușor de depozitat - Compactă și agilă, cu centură de depozitare.
Manevrabilitate fantastică - Acces ușor la spațiile greu accesibile.
Performanță ridicată - Aspirație puternică pe covoare și pe podele dure.
Eficientă - Valori energetice foarte bune pentru dimensiunile sale.
Turație reglabilă a motorului - Reglați puterea pentru a vă adapta la orice sarcină.
Elegant - Designul elegant este disponibil într-o gamă de culori.

Specificatii tehnice



Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.