Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Aspirator ProfiCare PC-MS 3079 fara sac HEPA lampa UV Alb

Cod:

PC-MS 3079


Cod intern: #768225

  • Distribuie pe:
246,99 lei TVA inclus

Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: In stoc depozit


Garantie: 12 luni


Cost livrare in Bucuresti: Gratuita
Cost livrare in tara: 19,90 lei (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Aspirator PC-MS 3079 fara sac HEPA lampa UV Alb de la ProfiCare

Descriere

Unknown Image

ProfiCare doreste sa le ofere clientilor o experienta cat mai placuta prin produsele lor inovatoare din sectorul ingrijirii personale. Acesta pune la dispozitie o gama larga de produse, fabricate in Germania, de inalta calitate, ingrijirea zilnica devenind o placere: indiferent daca aveti unghii bine ingrijite, par sanatos sau piele pura, produsele ProfiCare va sporesc buna dispozitie si au grija de dumneavoastra.


Aspirator de mana cu lampa UV, ProfiCare, PC-MS3079, functie antibacteriana, dezinfectare si sterilizare suprafete, filtru HEPA, usor de folosit, alb

 

S-a dovedit ca aspiratoarele cu lampa UV pot dubla nivelul de eliminare a microorganismelor infectioase de pe suprafata covorului, lenjeriilor si a altor suprafete, in comparatie cu aspiratoarele obisnuite.
Pentru oamenii care sufera de alergii curatarea minutioasa a suprafetelor este un lucru important, astfel aspiratorul de mana de la ProfiCare este accesoriul potrivit care va impiedica inmultirea acarienilor.

Pernele, lenjeriile de pat, tapiteria si alte materiale textile vor fi curatate de praf si in acelasi timp vor fi sterilizate folosind lampa UV integrata, fara sa folositi detergenti sau alte chimicale daunatoare.

 

Intr-o singura etapa de curatare, aspiratorul realizeaza 3 pasi pentru o curatare eficienta: functia de vibrare ajuta la separarea mizeriei de pe suprafete ca mai apoi lampa UV antibacteriana sa poata dezinfecta si steriliza iar in final veti aspira toate impuritatile, bacteriile, praful, parul de animale, polen si multe altele. Nu trebuie sa va fie teama de lumina UV deoarece aceasta este proiectata sa se activeze in momentul in care aspiratorul atinge suprafetele.

 

Filtrul HEPA filtreaza cele mai mici particule de praf, astfel veti fi siguri ca acesta curata extrem de bine fiecare obiect. Mulumita rotilor cu functionare lina operarea acestuia va fi extrem de usoara iar lampa UV are o raza de actiune de 4 m.

 


Caracteristici:

Functii:
- functie de vibrare ( comutabila)
- lampa antibacteriana UV (comutabila)
- mod de aspirare

Lampa UV dezinfecteaza si sterilizeaza suprafetele
Lampa UV se activeaza atunci cand este in contact cu suprafetele
Roti cu miscare lina
Recipient de praf detasabil
Lungime cablu: 4 m
Putere: 300 W
Dimensiuni:  12 x 24.5 x 30 cm (H x l x L)

 

Specificatii tehnice


  • Model
  • Specificatii
    • Putere
    • Aspirare
    • Filtru HEPA
      Da
    • Functii
      Filtru lavabil
      Lampa UV
    • Tip suprafata
    • Dimensiuni
      12 x 24.5 x 30 cm
    • Lungime cablu
      4 m
    • Altele
      Lampa UV dezinfecteaza si sterilizeaza suprafetele
      Lampa UV se activeaza atunci cand este in contact cu suprafetele

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.