Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Aspirator Roborock Dyad, Aspirator umed si uscat 3 in 1 cu mop de spalare, rezervor de apa detasabil, perie cu rola dubla, auto-curatare, curatator cu putere de aspiratie 13000pa, 260W, Alb

Cod:

WD1S1A


Cod intern: #1013965

  • Distribuie pe:
1.065,99 lei TVA inclus

Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: Nu este in stoc


Livrare gratuita


Descriere Aspirator Dyad, Aspirator umed si uscat 3 in 1 cu mop de spalare, rezervor de apa detasabil, perie cu rola dubla, auto-curatare, curatator cu putere de aspiratie 13000pa, 260W, Alb de la Roborock

Perii multiple unice, mai eficiente si mai curate: Periile frontale freaca inapoi, iar cele din spate freaca inainte, formand un efect de rotatie interna, integrand foarte mult deseurile umede si uscate.

Fara goluri pe ambele parti, fara margini ratate: Doua randuri de perii cu role sunt combinate inteligent, fara goluri pe ambele parti, acoperind complet marginile si colturile, facand fata cu usurinta mediilor complexe.

Cap de perie rotativ la 180°】: Prin rotirea manerului, capul periei poate fi rotit la 180°, rezolvand fara efort problema mesei si scaunelor in jurul picioarelor si curatand usor colturile inguste.

Rezerva mare de apa si baterie mare, durata de viata mai lunga: Cu o baterie cu litiu de 5000 mAh, durata de viata a bateriei poate ajunge la 35 de minute, o incarcare poate curata o casa mare de 280 m2. Rezervorul de curatare a apei de 850 ml si rezervorul de apa uzata de 620 ml pot curata intreaga casa simultan.

Aspiratie puternica, uscare instantanee: ventilatorul puternic elibereaza o aspiratie puternica de 13000 Pa Aspiratie puternica, deseuri uscate si umede in rezervorul de apa uzata in acelasi timp. O solutie inovatoare pentru petele de apa. Podeaua se usuca rapid dupa stergere.

Aspirare si stergere all-in-one, umed si uscat: bucatarie? Sufragerie? Toaleta? Podea pentru animale de companie? Modul maxim poate elimina petele persistente la viteza maxima, modul de aspiratie poate curata cu usurinta podelele baii, iar modul automat poate regla automat puterea de aspiratie si volumul de apa.

Detectia inteligenta a murdariei: Senzor infrarosu inteligent, detectarea in timp real a nivelului de murdarie al periei cu role si ajustarea automata a puterii de aspiratie si a volumului de apa corespunzatoare (numai in modul automat), pentru a obtine o curatare usoara a murdariei, murdarie grea. spalare. Luminile rosii si albastre de pe ecran indica gradul de murdarie de pe podea: lumina rosie indica murdar, lumina albastra indica curatare.

【Auto-curatare dubla, economisiti energie si efort】: capul periei pulverizeaza apa curata, iar capul periei freaca podeaua si apoi razuieste imediat fecalele. De fiecare data cand peria se roteste, trece printr-un proces complet de autocuratare. Dupa ce lucrarea este terminata, puneti-o in baza si puteti activa functia de autocuratare cu un buton pentru a curata temeinic peria si tevile.

【Ghid vocal】: esti ingrijorat de faptul ca operatiunea este prea plictisitoare? Esti ingrijorat ca persoanele in varsta nu stiu sa-l foloseasca? Prompt vocal inteligent, ghidare vocala directionata pentru diferite scenarii de utilizare, rezolvand problema „Nu stiu cum sa-l folosesc”.

【Suport de pliere】: Designul ergonomic al suportului pliabil elimina necesitatea de a va apleca atunci cand ridicati si puneti jos rezervorul de apa. Acest lucru faciliteaza, de asemenea, uscarea pensulelor, etc.

 

Specificatie:
Model: Roborock Dyad
Volumul rezervorului de apa curata: 850 ml
Volumul rezervorului de apa uzata: 620 ml
Baterie: 5000 mAh
Timp de incarcare: 4 ore
Putere de aspirare (pa): 13000 Pa
Zgomot (dB): 78 dB
Putere nominala (W): 280W
Greutate si dimensiune
Greutate neta: 5,1 kg
Greutate pachet: 10,2 kg
Dimensiune produs: 1112*270*191mm
Dimensiune pachet (L x l x H): 822 * 357 * 218mm

Lista de ambalare:
1 * corp WashStick
1 * maner WashStick
1*Dock
1*filtru
1 * sursa de alimentare
1 * perie de intretinere
1 * manual de produs

Specificatii tehnice


  • Model
  • Specificatii
    • Putere
    • Aspirare
    • Filtru HEPA
      Da
    • Functii
      Filtru lavabil
      Indicator lumino
      Curatare automata
      Rezervor apa detasabil
      Indicator recipient colector plin
      Raport vocal
      Sistem luminare
    • Tip suprafata
    • Capacitate colectare
      0.62 l
    • Eficienta energetica
      Clasa A+++
    • Dimensiuni
      27 x 19 x 11.1 cm

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.