Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Aspirator Roborock S8 S852-00, 5200 mAh, 6000 Pa, Recipient praf 0.75 L, 4 senzori, 4 harti, 180 min, Negru

Cod:

S852-00


Cod intern: #2164995

  • Distribuie pe:
2.539,99 lei TVA inclus

Pret vechi: 2.966,99 lei


Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: In stoc magazin suficient
Pret resigilat: 2.199,00 lei


Garantie: 24 luni


Livrare gratuita


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei
  • Aspirator Roborock S8 S852-00, 5200 mAh, 6000 Pa, Recipient praf 0.75 L, 4 senzori, 4 harti, 180 min, Negru

    Ambalaj deschis, urme de utilizare

    Pret resigilat: 2.199,00 lei

Descriere Aspirator S8 S852-00, 5200 mAh, 6000 Pa, Recipient praf 0.75 L, 4 senzori, 4 harti, 180 min, Negru de la Roborock

Despre acest articol: robot aspirator roborock S8

1 Putere de aspirare de 6000 Pa: S8 are o putere de aspirare mai mare decat orice aspirator robot Roborock anterior si produce un maxim de 6000 Pa. Aceasta este de peste doua ori performanta Roborock S7. Absoarbe rapid murdaria, parul, praful si multe altele de pe podele dure si covoare.

2 Perie DuoRoller: Aspiratorul robot Roborock S8 cu functie de stergere are o perie principala dubla din cauciuc care poate indeparta eficient murdaria si particulele mici de praf, poate reduce incurcarea parului si matura. Faceti-va casa mai curata decat oricand.

3 Actualizare a sistemului de mop: mop Roborock S8 si aspirator robot cu functie de stergere a sunetului, care freaca de pana la 3.000 de ori pe minut si ridica mopul la 5 mm pentru a indeparta petele uscate mai adanc.

4 Foarte inteligent: Echipat cu detectarea obstacolelor 3D cu lumina structurata - un proces care utilizeaza un model proiectat pe o scena si utilizeaza deformari ale modelului pentru a detecta cu precizie obstacolele, astfel incat robotul mop de aspiratie S8 sa gandeasca mai inteligent si sa functioneze mai rapid si mai usor ca niciodata.

5 Sistem de navigatie de precizie: sistemul de navigatie de precizie creeaza harti detaliate pentru a gasi o ruta optima pentru o curatare mai rapida. Aspiratorul robot S8 poate detecta automat zonele blocate si poate desena pereti invizibili in aplicatia Roborock pentru a configura zone interzise.

6 Rutine personalizate - Rutinele personalizate de curatare permit mopului cu aspirare robot sa stabileasca rutine de curatare regulate sau, daca este necesar, pentru anumite zone din casa. Cand curatarea este terminata sau bateria este descarcata, aceasta revine automat la statia de incarcare.

Aspirator robot Roborock S8

Uita de curatenie, intr-adevar
 

6000Pa* Aspiratie extrema

Aspiratia HyperForce® imbunatatita de 6000 Pa inseamna ca aspiratorul robot poate aspira toata murdaria si praful, ajungand fara efort chiar si la cele mai mici particule.  

Perie DuoRoller

 

Noile perii duble din cauciuc DuoRoller imbunatatesc aspirarea prin indepartarea eficienta a murdariei cu mai putine incurcaturi si prin curatarea cu usurinta a parului.  

VibraRise®
Sistem de curatare

 

Experimentati puterea tehnologiei de vibratie sonic care freaca cu presiune constanta pentru a pleca

 

podelele stralucind.

 

>6N Presiune Mop de 3000 de ori/min Spalare de mare viteza

 

Ridicare mop de 5 mm  

Cresteti nivelul de curatare a covoarelor

 

Curatarea covoarelor este simpla cu sistemul Roborock Carpet Boost+ care va va parasi covorul
fara mizerie de la parul de animale la pesmet. 

Evitare reactiva a obstacolelor 3D

Cu lumina structurata 3D si imagini in infrarosu, aspiratorul robot identifica si evita potentialul
pericole pentru o experienta de curatare fara griji.  

PreciSense®
Navigatie LiDAR

Sistemul de navigatie PreciSense®LiDAR scaneaza si creeaza harti detaliate pentru a gasi o ruta optima de curatare, lasand murdaria fara scapare.  

Sugestii inteligente
pentru zonele interzise

Detecteaza automat usor de blocat
locuri si sugereaza zone interzise. Desenati pereti invizibili pentru a bloca anumite zone din aplicatia Roborock.  

Harta mai rapid, curatati mai repede

Aspiratorul robot poate crea o harta de pana la 6 ori mai rapid inainte de prima sarcina pentru o curatare rapida si eficienta si poate curata zona zilnica mai rapid.  

Cartografiere 3D

Harta 3D va permite sa va construiti cu precizie casa si sa adaugati mobila virtual pentru a crea o harta detaliata a casei dvs., asigurand cea mai buna curatare posibila.

 

 

Multi-nivel
Sistemul de cartografiere

Sa ai o casa cu mai mult de unul
podea? Harta pe mai multe niveluri recunoaste automat niveluri distincte ale casei tale. Tot ce trebuie sa faci este sa pui robotul jos. Pana la patru etaje suportate.  Rutine de curatare personalizate

Decideti cand aspira robotul curata cu programe de curatare personalizate si setati rutine pentru anumite zone din casa in mod regulat sau la cerere.  

Incarcare in afara varfului

Puteti alege orele de incarcare in afara orelor de varf pentru a economisi energie, precum si costurile de utilizare a energiei electrice in timpul de varf. 

 

Specificatii tehnice


  • Model
  • Specificatii
    • Putere
    • Aspirare
    • Filtru HEPA
      Da
    • Tip suprafata
    • Capacitate colectare
      400 ml
    • Accesorii incluse
      Aspirator robot, incarcator, filtru de praf, cablu alimentare, modul stergator, atasament pentru mop, manual de utilizare

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.