Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Aspirator Roborock Robot de aspirare Q5 PRO, 59W, LiDAR, 5500Pa, mapare 3D, 5200mAh, recipient praf: 770ml, Negru

Cod:

Q5PR52-00


Cod intern: #2419612

  • Distribuie pe:
1.549,99 lei TVA inclus

Pret vechi: 1.730,99 lei


Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: In stoc magazin limitat


Garantie: 81 luni


Livrare gratuita


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Aspirator Robot de aspirare Q5 PRO, 59W, LiDAR, 5500Pa, mapare 3D, 5200mAh, recipient praf: 770ml, Negru de la Roborock

Robot de aspirare Roborock Q5 Pro , aspirator&mop, 59W, LiDAR, 5500Pa, mapare 3D, 5200mAh, recipient praf: 770ml, negru 

 

Curatati cu dubla simplitate

Experimentati o revolutie in materie de curatare cu peria DuoRoller™. Impreuna cu o aspiratie impresionanta de 5.500 Pa si o navigare inteligenta, Q5 Pro ofera o experienta de curatare fara efort.

   

Se ocupa de munca ta murdara

Experimentati confortul de curatare fara probleme cu noul RockDock® Plus. Sacul de praf de 2,5 L cu rating E12 va permite sa curatati timp de pana la 7 saptamani fara a fi golit, ceea ce il face ideal pentru familiile cu animale de companie si pentru reducerea alergenilor.

   

Indepartati praful pe care abia il vedeti

Q5 Pro poate aspira si curata simultan pentru a capta praful fin pe care doar aspirarea ar putea sa nu-l vada. Designul detasabil al mopului il face suficient de versatil pentru a satisface toate nevoile dvs. de curatenie.

   

Cilindri dubli pentru o putere dubla

Va prezentam peria DuoRoller™, cea mai recenta tehnologie de curatare Roborock, conceputa pentru a imbunatati performanta de aspirare pe covoare si pentru a asigura mai putine incurcaturi de par, pentru a oferi o curatare fara probleme.

   

Putere de aspirare impresionanta de 5.500 Pa

Puterea de aspirare HyperForce® a fost imbunatatita la 5.500 Pa, permitandu-i lui Q5 Pro sa indeparteze cu usurinta murdaria si parul de animale de companie de pe diferite tipuri de pardoseli, lasandu-va de fiecare data un spatiu de locuit impecabil.

   

Caracteristicile aplicatiei personalizabile

Cu Roborock App, personalizati-va rutina de curatare cu o rutina personalizata. Setati o ora, un mod de curatare si camerele pe care trebuie sa le curatati, iar procesul va incepe automat.

   

Cos de gunoi mai mare pentru parul mai lung al animalelor de companie

Cu un cos de gunoi incorporat spatios de 770 ml, Q5 Pro se ocupa eficient de parul lung al animalelor de companie, sporind confortul rutinei de curatare.

   

Cartografiere precisa pentru navigare inteligenta

Sistemul de navigatie PreciSense® LiDAR creeaza harti detaliate si precise, permitand modelului Q5 Pro sa identifice cel mai eficient traseu de navigare pentru o curatenie optima.

   

Curatati in continuare

Actionat de o baterie puternica de 5200 mAh, Q5 Pro poate curata non-stop timp de pana la 4 ore, asigurand sesiuni de curatare prelungite, fara intreruperi.

   

Curatarea podelelor fara cusur

Q5 Pro+ curata podelele din lemn masiv, deplasandu-se in directia cusaturilor si patrunzand printre crapaturi pentru o mai buna eficienta a curatarii, lasand murdaria sa nu se ascunda nicaieri.

   

Suport pentru cartografiere 3D

Aruncati o privire noua asupra casei dvs. si obtineti o intelegere mai clara a amenajarii cu ajutorul 3D Mapping. Puteti adauga chiar si mobilier si materiale pentru podea pentru a va recrea virtual casa.

   

Curatare rapida

Experimentati o curatare cu 30% mai rapida prin selectarea traseului de curatare rapida din aplicatie, in functie de necesitati, ajutandu-va sa economisiti timp.

   

Mapare pe mai multe niveluri

Multe case au mai multe niveluri. Sistemele de cartografiere pe mai multe niveluri recunosc in mod automat nivelurile distincte ale casei dumneavoastra. Tot ce trebuie sa faceti este sa puneti robotul jos. Nu este nevoie de docuri suplimentare, nu este nevoie sa identificati nivelul in aplicatia dvs. Sunt acceptate pana la patru niveluri.

   

Vorbiti la comanda

Preia controlul, comandand robotului tau sa inceapa sa curete intreaga casa sau sa se ocupe de anumite incaperi doar cu puterea vocii tale. Acesta poate fi conectat la Amazon Alexa, Google Home si Apple Siri pentru a facilita accesul.

   

Pastrati copiii si animalele de companie in siguranta

Copiii curiosi si animalele de companie neindemanatice ar putea porni din greseala o curatare prin apasarea unui buton. Impiedicati acest lucru sa se intample cu ajutorul blocarii pentru copii.

   

Pastreaza covoarele luminoase

Automatic Carpet Boost ridica automat puterea de aspirare la maxim atunci cand este detectat un covor.

Specificatii tehnice



Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.