Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Aspirator Roborock Aspirator vertical Dyad Pro Combo, 17000pa 950ml Rezervor curat 43mins durata de viata a bateriei

Cod:

H1C1A01-01


Cod intern: #2419615

  • Distribuie pe:
2.867,99 lei TVA inclus

Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: Nu este in stoc


Garantie: 40 luni


Livrare gratuita


Descriere Aspirator Aspirator vertical Dyad Pro Combo, 17000pa 950ml Rezervor curat 43mins durata de viata a bateriei de la Roborock

Aspirator vertical, Roborock Dyad Pro Combo .self-cleaning self-drying 17000pa 950ml Rezervor curat 43mins durata de viata a bateriei

despre roborock dyad combo

Perie multifunctionala si design portabil fara fir: roborock Dyad Pro Combo include mai multe perii. Poate satisface diferite nevoi de curatare. Potrivit pentru curatarea podelelor, covoarelor, lenjeriei de pat, marginilor si colturilor mobilierului etc. In acelasi timp, aspiratorul roborock Dyad Pro este un aspirator fara fir care este convenabil de tinut si utilizat.

Auto-curatare si auto-uscare: roborock Dyad Pro Combo are o statie de baza cu autocuratare si auto-uscare. Datorita functiilor de curatare automata si uscare automata, mirosul periei cu role poate fi redus si volumul de munca al curatarii manuale poate fi redus.

Aspiratie puternica si putere excelenta de curatare: roborock Dyad Pro Combo are o putere de curatare puternica. Puterea de aspirare a roborock Dyad Pro Combo ajunge la 17000Pa, pe care majoritatea prafului, parului, murdariei etc. le pot aspira. Intre timp, roborock Dyad Pro Combo are o presiune de 20 N pentru a curata cu usurinta toate tipurile diferite de pete.

Baterie cu litiu si timp de lucru lung: Cand utilizati modul mop, roborock Dyad Pro Combo poate dura 43 de minute si poate curata o suprafata de 300 de metri patrati. Capacitatea rezervorului de apa uzata este de 770 ml. Cand utilizati modul de vid, roborock Dyad Pro Combo poate functiona continuu timp de 60 de minute. Printre acestea, capacitatea galetii de praf ajunge la 475 ml.

Mai inteligent, controlat prin aplicatia mobila: roborock Dyad Pro Combo poate fi controlat printr-o aplicatie mobila. Prin aplicatia mobila putem controla timpul de curatare automata si uscare automata a roborock Dyad Pro Combo. In acelasi timp, putem controla volumul apei si puterea de aspirare a roborock Dyad Pro Combo prin aplicatia mobila.

roborock Dyad Pro Combo, Mai multe combinatii, Mai multe posibilitati

 

  1. Roborock Dyad Pro Combo a fost optimizat si dezvoltat pe baza continuarii traditiei fine a Roborock Dyad Pro.
    Pentru a satisface nevoi de curatare mai diferite si pentru a indeplini sarcini de curatare mai diverse, roborock Dyad Combo este echipat cu mai multe capete de perie de curatare pentru a satisface nevoile de curatare a casei, in special nevoile de aspiratie.
    roborock Dyad Pro nu numai ca detine statia de baza cu functii automate de curatare si uscare, dar vine si cu un raft pentru diferite capete de perie de curatare. Fa-ti viata mai organizata.
    Speram din suflet ca roborock Dyad Pro Combo, impreuna cu mai multe accesorii si imbunatatiri de optimizare, va vor aduce o experienta de viata mai usoara.

 

roborock Dyad Pro Combo, functii mai inteligente, viata mai simpla

 

  • Roborock Dyad Pro Combo continua traditia minunata a dispozitivelor inteligente.
    Pe de o parte, ecranul nostru vizual si butoanele tactile ne ajuta sa reglam continuu modul de lucru al aspiratorului in functie de nevoile de curatare, astfel incat sa putem finaliza munca de curatare mai eficient.
    Pe de alta parte, aplicatia pentru smartphone Roborock ne permite sa controlam de la distanta roborock Dyad Pro Combo pentru a finaliza functiile de curatare automata si uscare automata, imbunatatindu-ne eficienta si satisfacand nevoile noastre de curatare in momente diferite. Ne face viata mai confortabila si mai relaxanta.

Specificatii tehnice


  • Model
    • Model
      Dyad Pro Combo
    • Culoare
      Alb
    • Tip aspirator
  • Specificatii
    • Putere
    • Aspirare
    • Filtru HEPA
      Da
    • Functii
      Alerte vocale
    • Tip suprafata
    • Capacitate colectare
      470 ml
    • Accesorii incluse
      1 x Manual de utilizare
      1 x cap de perie pentru covoare
      1 x cap de perie 2 în 1
      1 x perie motor
      1 x Suport pentru tub prelungitor
      1 x Tub de prelungire
      1 x suport pentru accesorii pentru aspirator
      1 x stație de uscare și încărcare
      1 x cablu de alimentare
      1 x filtru
      1 x perie de curățare
    • Dimensiuni
      1136 x 361 x 324 mm
    • Lungime cablu
      1.8 m

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.