Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Aspirator Sharp SA-VP1001RW Home

Cod:

SA-VP1001RW


Cod intern: #1860136

  • Distribuie pe:
994,99 lei TVA inclus

Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: Nu este in stoc


Garantie: 24 luni


Livrare gratuita


Descriere Aspirator Sharp SA-VP1001RW Home de la Sharp

SA-VP1001RW Aspirator cu mâner multifuncțional 2 în 1, fără fir, cu duze pentru diferite suprafețe

Aspiratorul vertical fără fir înseamnă că puteți aspira în mod convenabil atât podele dure, cât și covoare. Datorită duzelor sale practice, puteți îndepărta murdăria din colțurile greu accesibile, cum ar fi colțurile de tavan, jaluzelele și canapele. Design ergonomic pentru a maximiza flexibilitatea și confortul atunci când aspirați Duze pentru diferite suprafete Până la 20 de minute* de curățare neîntreruptă Până la 60 m²** cu o singură încărcare a bateriei Încărcare rapidă a bateriei: doar 3,5 ore Reglare convenabilă a tubului telescopic – 7 niveluri pentru a extinde raza de acțiune și pentru a face curățarea confortabilă Poziție de parcare verticală - design ergonomic Baterie litiu-ion detașabilă Perie turbo motorizata AnimalJet cu iluminare LEDSet de duze Două duze suplimentare din set vor facilita curățarea locurilor greu accesibile, cum ar fi colțurile sau elementele de mobilier tapițat. Perii flexibili ai duzei 2 în 1 îndepărtează ușor și eficient praful și murdăria. Turboperie motorizata universala cu iluminare LED A fost conceput pentru a colecta părul de animale, părul și praful de pe podele, covoare, de-a lungul pereților și marginilor mobilierului. Datorită luminii LED, nu veți rata nimic, în timp ce profilarea adecvată a periei protejează mobila, pereții și pragurile de deteriorare. Baterie litiu-ion Baterii litiu-ion de 24V de înaltă calitate. Schimbarea ușoară a bateriei. Posibilitatea de prelungire a timpului de funcționare până la 120 min cu baterie suplimentară (vândută separat de partenerul de service autorizat). Sistem de filtrare in 4 trepte Nu numai că protejează motorul de particulele de praf, dar păstrează și polenul, fecalele acarienilor și bacteriile în interiorul recipientului de praf. Filtrul EPA E12 captează 99,5% din particulele dăunătoare. Când este necesar, îl puteți spăla sub jet de apă sau îl puteți înlocui cu unul nou. Filtrarea în 4 etape captează 99,5% din praf, polen și bacterii.

Specificatii tehnice


  • Model
  • Specificatii
    • Aspirare
    • Filtru HEPA
      Da
    • Functii
      Turboperie motorizataDa, Animal JET cu lumină LED
    • Tip suprafata
    • Capacitate colectare
      0.65 L
    • Accesorii incluse
      Perie de praf Da. 2 în 1, Instrument pentru crăpături da, Tub telescopic extensibil da, Umeraș de perete pentru aspirator și două accesorii da ,Instrument pentru crevaturi XL da ,Instrument 2 în 1 (perie mică și crevașă Niezzle) da, Încărcătorda, tub telescopic da
    • Dimensiuni
      Înălţime 110 ,Lăţime 25, Adâncime 17
    • Lungime cablu
      FARA FIR
    • Altele
      Timp de funcționare în min (mod eco/turbo)*pana la 20 min*

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Disponibil in culorile:    
Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.