Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Aspirator Thomas Pet & Family AQUA+ 1400W

788 563 Pet & Family AQUA+

Cod:

788 563


Cod intern: #59731
5,00 / 1 comentarii

  • Distribuie pe:
1.455,99 lei TVA inclus

Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: In stoc depozit


Garantie: 24 luni


Livrare gratuita


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Aspirator Pet & Family AQUA+ 1400W de la Thomas

Thomas Pet Family AQUA+



 

Aspirator cu filtrare prin apa Thomas Pet& Family 788568, 1400 W, 3 trepte de viteza, filtru lavabil HEPA13, sac praf 6 L, Portocaliu
   

ASPIRARE USCATA

THOMAS AQUA + PET & FAMILY are o putere mare a motorului de 1400 W, control electronic al puterii de aspirare cu ajutorul butonului ECO control. Puterea de aspirare continua duce la performante ridicate atunci cand vine vorba de curatarea covorului sau a parchetului.

   

CAPACITATE DE SPALARE A SUPRAFETELOR (INJECTIE-EXTRACTIE)

Datorita functiei de injectie-extractie aspiratorul este potrivit atat pentru aspirarea lichidelor cat si pentru a spala suprafetele murdare cu duza aferenta, cum ar fi tapiteria masinii, canapele, parchet, etc.

   

Pete

Pentru petele profunde aspiratorul THOMAS PET&FAMILY vine in pachet cu o duza special conceputa pentru a curata si improspata suprafata aspirata cu ajutorul functiei de injectie-extractie.

   

AERUL DIN INTERIOR ESTE MULT MAI CURAT, PROASPAT, fresh

Particulele de praf aspirate sun retinute in interiorul recipientului cu apa AQUA+, astfel se retine orice urma de praf aspirata de pe covor, deasemenea vine prevazut si cu un filtru suplimentar care stopeaza orice urma de praf care ar putea sa treaca de sistemul de filtrare AQUA+. Astfel aerul degajat este curat, proaspat, FRESH.

   

Duze pentru parul de animale

Aparatul vine prevazut cu duze special concepute pentru aspirarea cu succes a parului de animale, de pe mocheta, covor, parchet, canapele, etc. Debit constant, curata cu succes orice urma de par de animale.

   

FABRICAT IN GERMANIA

De la ideea de a realiza un aspirator Hi-Tech, pana la ambalare, aspiratorul THOMAS PET&FAMILY AQUA+ este construit in intregime in Germania, astfel incat clientii nostri se pot baza pe un nivel ridicat de calitate si functionalitate.

   

Filtru de colectare AQUA+

 

Aspiratorul cu injectie-extractie si filtrare prin apa Thomas Pet&Family AQUA+ beneficieaza de cea mai recenta Tehnologie.

Praful, murdaria sau parul lasat in urma de catre animalele de companie nu va mai fi o problema, este un aspirator puternic ce va satisface cerintele unei gospodarii cu animalute de companie.

Foloseste o tehnologie avansata pentru curatarea tapiteriei, podelelor si covoarelor, deasemenea si un sistem inovator de filtrare prin apa AQUA+.

Cu doar un litru de apa THOMAS a opimizat aspirarea si eliminarea murdariei.

Recipientul filtrant THOMAS AQUA+ se umple foarte usor cu apa de la robinet, chiar si cele mai fine particule de praf si murdarie sunt retinute de acesta si nu mai sunt dispersate in aer.

 

Produs profesional recomandat

 

Motivul recomandarii este gradul ridicat de colectare a particulelor de praf de catre recipientul AQUA+ care separa cu succes orice urma de murdarie a aeruli pur, aspirat.

Aspirator puternic, cu un debit constant de aspirare, recomandat cu succes atat persoanelor alergige la praf cat si persoanelor iubitoare si atente cu animalul sau de companie.

 

Specificatii tehnice


  • Specificatii
    • Putere
    • Aspirare
    • Filtru HEPA
      Nu
    • Functii
      3 trepte de control cu sistem ECO-control
    • Accesorii incluse
      Accesoriu pentru carpete, accesoriu pentru parchet, accesoriu pentru spatii inguste, perie pentru mobila, accesoriu turbo, accesoriu pentru tapiterie
    • Altele
      Sistem filtru Aqua+, Filtru lavabil

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Opiniile clientilor despre Aspirator Thomas Pet & Family AQUA+ 1400W

Rating general al produsului:
5
5 (1)
4
3
2
1
Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Adrian (Constanta ) - acum 3 ani

Aqua + Pet & Family este un fel de clasic - cel mai bun pentru familiile cu copii și animale de companie. Nu-mi pot imagina viața fără el, aspiră bine, colectează părul și spală. Este cel mai bun prieten al meu :)

nu am