Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Aspirator Tineco fara sac 450 W 0.6 L Pure One S11 Pet Alb/Gri

Cod:

VS112300DE


Cod intern: #2503444

  • Distribuie pe:
2.507,99 lei TVA inclus

Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: In stoc depozit


Livrare gratuita


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Aspirator fara sac 450 W 0.6 L Pure One S11 Pet Alb/Gri de la Tineco

silnik cyfrowy DC | Moc ssania: 130 AW | Bateria litowo-jonowa, 2500 mAh | 21,6V | Pojemność zbiornika [l]: 0,4 | Waga [kg]: 2,71

Tehnologia inovatoare iLoop™ Smart Sensor detectează murdăria ascunsă. Se ajustează automat la eficiență maximă, asigurând o curățare mai rapidă, mai ușoară și mai bună.Motorul fără perii de carbon de 450 W asigură o aspirație excepțional de silențioasă și puternică pe covoare și podele dure - până la 130 W în modul Max, care este de cinci ori mai puternic decât aspiratoarele convenționale cu motoare DC.Seria PURE ONE S11 Pet este echipată cu un afișaj LED cuprinzător care urmărește starea de funcționare și curățare, inclusiv nivelul murdăriei și al bateriei, puterea de aspirare, puterea semnalului Wi-Fi și alerte pentru erori de funcționare.Volumul rezervorului de colectare a prafului, care poate fi complet demontat si usor de curatat, este de 0,6 litri.Curata rezervorul printr-o singura apasare de buton. Fără îndepărtare complicată a rezervoarelor și filtrelor.Bateria detașabilă litiu-ion cu o capacitate de 2500 mAh asigură până la 40 de minute de funcționare continuă, astfel încât să poți curăța întreaga casă cu o singură încărcare. Controlul automat al puterii de aspirare optimizează durata de viață a bateriei.Filtrul HEPA captează 99% din particulele de praf, astfel încât emite aer mai curat în casa dvs. în timp ce aspirați.

Specificatii tehnice


  • Model
  • Specificatii

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.