Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Aspirator VIOMI V5 Pro, 55 W , Asistent Google, Amazon Alexa Negru

Cod:

030629


Cod intern: #1267150

  • Distribuie pe:
1.609,99 lei TVA inclus

Pretul include taxa verde.


Disponibilitate:
2 buc desigilate in stoc
Pret resigilat: 999,00 lei


Garantie: 24 luni


Livrare gratuita


  • Aspirator VIOMI V5 Pro, 55 W , Asistent Google, Amazon Alexa Negru

    Ambalaj original deschis , urme de utilizare

    Pret resigilat: 999,00 lei
  • Aspirator VIOMI V5 Pro, 55 W , Asistent Google, Amazon Alexa Negru

    Ambalaj original deschis , urme de utilizare , zgarieturi fine pe suprafete lucioase

    Pret resigilat: 999,99 lei

Descriere Aspirator V5 Pro, 55 W , Asistent Google, Amazon Alexa Negru de la VIOMI

Aspirator robot Viomi V5 Pro

Spuneți la revedere prafului și altor resturi! Robotul de curățare Viomi oferă 4000 Pa de putere de aspirație, lăsând podelele curate. Ea are, de asemenea, capacitatea de mopul, pentru mai mult confort de utilizare. Peria principală este responsabilă pentru efectul ridicat de curățare, iar sistemul avansat anti-coliziune detectează și evită în mod eficient obstacolele. În plus, bateria 5200 mAh vă permite să curățați aproximativ 420 mp ft. iar designul inteligent al periei vă permite să ridicați mai multă murdărie.

 

Nerilos pentru murdărie

Nimic nu se poate ascunde de Viomi V5 Pro. Dispozitivul are putere de aspirație 4000 Pa, crăpând murdăria pe toate tipurile de suprafețe - de la covoare la laminat și plăci. În plus, crește puterea de aspirație atunci când curățați covorul. Acesta oferă posibilitatea de a aspira, mătura și mop, pentru o curățare completă a pardoselilor din casa ta.

 

Efectiv

Pentru un efect de curățare și mai bun, Viomi a echipat robotul cu o perie lungă de 181 mm. Poate îndepărta până la 80% din murdăria pe care o întâlnește. În plus, peria preia aproximativ 82,2% din murdăria de-a lungul pereților și marginilor.

 

Nimic nu-i va sta în cale

Robotul este echipat cu lasere, care sunt responsabile pentru evitarea obstacolelor. Dispozitivul detectează obstacole în intervalul de 8 m, cu o înălțime mai mare de 3,5 mm și poate recunoaște mai mult de 150 de obstacole diferite. V5 Pro scanează o suprafață la un unghi de 180° și curăță spațiile la o distanță de aproximativ 1,5 cm de pereți.

 

Aplicație

Porniți robotul cu un singur clic al aplicației, fără a vă ridica de pe canapea. Puteți controla V5 Pro din aplicația Mi Home, pentru un plus de confort. Dispozitivul funcționează, de asemenea, cu Amazon Alexa și Google Assistant. Tot ce trebuie este o comandă vocală simplă pentru a începe sau a opri curățarea.

 

Filtrare eficientă, timp de lucru lung

Dispozitivul este echipat cu un filtru HEPA care blochează până la 95% din murdărie, prevenind contaminarea secundară. În plus, bateria 5200 mAh vă va permite să curățați până la 420 mp ft pe o singură încărcare. În plus, dacă nivelul bateriei devine prea scăzut în timpul curățării, dispozitivul va găsi o stație de încărcare și va începe automat încărcarea.

Specificatii tehnice


  • Model
  • Specificatii
    • Putere
    • Aspirare
    • Filtru HEPA
      Da
    • Functii
      Sistem de navigație LDS Lidar + 3 linii laser
    • Tip suprafata
    • Capacitate colectare
      320 ml
    • Eficienta energetica
      Tensiune de ieșire 14.4V
    • Accesorii incluse
      Stație de încărcare
      rezervor de apă 2in1
      Pensulă principală
      Pensulă laterală x2
      Filtru HEPA
      Suport mop
      cârpă mop x2
      Instrumentul de curățare
      adaptor
      Manual de utilizare
    • Dimensiuni
      350 x 350 x 97,5 mm
    • Lungime cablu
      Fara
    • Altele
      Timp de functionare de pana la 220 minute

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.