Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Aspirator VIOMI Cyber Pro,250W, 40min, Negru

Cod:

28807


Cod intern: #2038243

  • Distribuie pe:
1.067,99 lei TVA inclus

Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: In stoc depozit


Garantie: 24 luni


Livrare gratuita


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Aspirator Cyber Pro,250W, 40min, Negru de la VIOMI

Aspirator vertical fără fir Viomi Cyber Pro

Facilitează curățenia și menține podelele din casa ta impecabil de curate. Viomi Cyber Pro vă permite nu numai să aspirați, ci și să spălați cu mopul umed suprafețele selectate - poate face față cu ușurință chiar și petelor extrem de încăpățânate. Se remarcă printr-o forță de aspirare de până la 12,5kPa, iar timpul său de lucru este de aproximativ 40 de minute. Aparatul oferă, de asemenea, o funcție de curățare automată a rolelor de perie. Operarea aspiratorului este facilitată de un ecran LED încorporat, o aplicație dedicată și indicații vocale.

 

Aliatul dumneavoastră în lupta împotriva murdăriei

Acum vă puteți ocupa chiar și de murdăria extrem de încăpățânată în cel mai scurt timp. Aspiratorul este echipat cu un motor puternic, iar puterea de aspirare a acestuia este de până la 12,5kPa. Datorită acestui lucru, elimină instantaneu praful, firimiturile, părul, părul uscat și alte deșeuri. Nimic nu se poate ascunde de el! În plus, peria special concepută vă permite să curățați temeinic de-a lungul pereților și în colțuri. Faceți chiar și locurile greu accesibile să strălucească de curățenie!

 

Se ocupă de pete

Aflați că curățarea podelei nu trebuie să necesite prea mult efort. Viomi Cyber Pro este echipat cu un pulverizator special, astfel încât aveți control asupra cantității de apă pe care o folosiți. Nu vă temeți de pete! Un avantaj suplimentar al dispozitivului este un răzuitor special care îndepărtează apa murdară de pe rola periei în timpul curățării. Nu trebuie să vă faceți griji cu privire la contaminanții care se întorc pe podeaua abia spălată!

 

Se curăță automat

Nu mai trebuie să vă murdăriți mâinile și să pierdeți timpul curățând rola de perii a aspiratorului. Cyber Pro se va ocupa de asta pentru dvs.! Tot ce trebuie să faceți este să plasați dispozitivul în stația inclusă și apoi să apăsați butonul corespunzător. Când o veți face, rola va fi curățată automat și apoi uscată. Uitați de murdărie și de mirosul neplăcut!

 

Operare și mai convenabilă

Aspiratorul este echipat cu un afișaj LED ușor de citit, care vă va oferi acces convenabil la informații. Printre altele, acesta vă va anunța atunci când rezervorul trebuie să fie reumplut și când bateria este descărcată. De asemenea, este disponibilă o aplicație dedicată. Cyber Pro oferă, de asemenea, mesaje vocale utile. De asemenea, puteți alege dintre cele 3 moduri de funcționare ale dispozitivului (inteligent, sterilizare, aspirare a apei).

 

Funcționare inteligentă

Bucurați-vă de o funcționare eficientă și eficace a dispozitivului. Aspiratorul este echipat cu un senzor avansat, datorită căruia detectează automat tipul și gradul de murdărie al suprafeței, iar apoi reglează inteligent puterea de aspirare și cantitatea de apă pentru aceasta. Ca urmare, Cyber Pro asigură un consum mai mic de energie și, în consecință, o durată de funcționare mai lungă. De asemenea, reduce frecvența de umplere a rezervorului de apă.

 

Timp de lucru lung

Gata cu întreruperile forțate ale curățeniei pentru a reîncărca aspiratorul. Modelul Cyber Pro este echipat cu o baterie de 4.000 mAh care asigură o autonomie de până la 40 de minute. Este suficient de mult timp pentru a aspira podele cu o suprafață totală de aproximativ 200m2! Acest lucru face ca dispozitivul să fie perfect atât pentru apartamentele mici, cât și pentru cele mari.

 

Rezervoare de apă mai mari

Asigurați-vă că vă curățați întotdeauna podelele doar cu apă curată. Aspiratorul este echipat cu 2 rezervoare - fiecare cu o capacitate de 740 ml. Unul este pentru apă curată și celălalt pentru apă murdară. Acest lucru înseamnă că nu trebuie să vă mai faceți griji că murdăria ajunge pe podea! În plus, capacitatea mare a rezervoarelor evită umplerea frecventă. Cyber Pro are, de asemenea, senzori speciali care vă reamintesc când este timpul să schimbați apa.

 

Spuneți adio bacteriilor dăunătoare

Creați un mediu curat și sănătos în casa dumneavoastră. Aspiratorul oferă un mod de sterilizare, astfel încât vă puteți spăla podelele cu apă electrolizată. În acest fel veți scăpa de bacteriile prezente în apartamentul dvs. Aveți un câine, o pisică, un iepure sau un alt animal? Sau copilul dumneavoastră se joacă des pe jos? Cu aspiratorul Cyber Pro veți elimina germenii dăunători și veți avea grijă de sănătatea tuturor membrilor gospodăriei!

 

În cutie

  • aspirator
  • Stația
  • Încărcător
  • Perie de curățare
  • Filtru x2 (unul instalat în aspirator și unul de rezervă)

Specificatii tehnice


  • Model
  • Specificatii
    • Putere
    • Aspirare
    • Filtru HEPA
      Da
    • Functii
      Curățare automată, pulverizare de apă la fața locului, curățare a marginilor, uscare, control automat al aspirației, apă electrolizată
    • Tip suprafata
    • Capacitate colectare
      0.74l
    • Dimensiuni
      1197 x 272 x 256mm
    • Lungime cablu
      Fara
    • Altele
      Autonomie acumulator 40 min

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.