Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Robot de aspirare Xiaomi Roborock S7 MaxV 5100 Pa, 74W, 6 senzori, 4 harti, Recunoastere automata a camerei, Recipient praf: 400ml , Recipient apa 200ml, Sonic vibration mopping, 3 moduri de setare a volumului de apa, Navigatie: LDS, Negru

Cod:

S7M52-00


Cod intern: #1025810

  • Distribuie pe:
3.571,99 lei TVA inclus

Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: Nu este in stoc


Garantie: 24 luni


Livrare gratuita


Descriere Robot de aspirare Roborock S7 MaxV 5100 Pa, 74W, 6 senzori, 4 harti, Recunoastere automata a camerei, Recipient praf: 400ml , Recipient apa 200ml, Sonic vibration mopping, 3 moduri de setare a volumului de apa, Navigatie: LDS, Negru de la Xiaomi

Robot de aspirare Roborock S7 MaxV, Aspirator&Mop, 5100 Pa, 74W, 6 senzori, 4 harti, Recunoastere automata a camerei, Recipient praf: 400ml , Recipient apa 200ml, Sonic vibration mopping, 3 moduri de setare a volumului de apa, Navigatie: LDS, Negru

 

 

Evitarea obstacolelor

ReactiveAI 2.0 foloseste un sistem structurat 3D de evitare a obstacolelor si o unitate de procesare neuronala pentru a oferi o suita de noi capabilitati puternice.

Echipat cu lumina LED Roborock S7 MaxV, poate vedea si in intuneric.

Evitarea obiectelor necunoscute

S7 MaxV poate vedea si ocoli obiecte de pana la 5 cm (2 inchi) latime si 3 cm (1,1 inchi) inaltime. Precizia recunoasterii poate varia in functie de factorii de mediu.

Cartografiere 3D

Facut posibil cu datele LiDAR, arata cu precizie aspectul casei dvs.

Pentru a va identifica grupul de canapele, pat, suport TV, scaune si mese.

Vedeti ce obstacole sunt pe etajele dvs. cu pictogramele plasate direct pe ecran. Vizualizati impreuna ruta, ceea ce a vazut S7 MaxV iar rutele pe care deja le-a parcurs acum sunt clare.

Apel video in timp real

Vizualizarea de la distanta a fost acum imbunatatita, astfel incat sa puteti trimite comenzi verbale prin apel. Cu un microfon integrat, acum poti da comezi, indiferent unde te afli.

Navigatie LiDAR

In combinatie cu renumitul sistem de navigatie PreciSense LiDAR de la Roborock, navigarea acasa este rapida si eficienta de fiecare data, zi sau noapte.

Curatare inteligenta

S7 MaxV recunoaste automat dormitoarele, camerele de zi, salile de mese si baile si va recomanda o ordine de curatare ideala in functie de tipul camerei. Pe masura ce curata, puterea de aspiratie si intensitatea spalarii sunt ajustate automat pentru o eficacitate maxima in fiecare camera.

有数字版

Invatare fara sfarsit

Inginerii Roborock adauga mereu articole de casa mai comune. Gata pentru descarcare wireless pentru robotii S7 MaxV de pe tot globul.

5100 Pa - Mai multa aspiratie, mai multa putere

Puterea de aspirare a fost marita. De la maximum 2500 Pa pe Roborock S6 MaxV pana la 5100 Pa pe S7 MaxV. Aceasta este mai mult decat dublul puterii. Porniti modul Max+ si toata aceasta putere va apartine.

尘盒烟雾循环镜头_3s压缩

Sonic Mopping

 

Tehnologia vibratiilor sonice transforma stergerea robotului. Vibrand de pana la 3000 de ori pe minut, mopul sonic curata profund si eficient.

Comoditate de ridicare automata

 

Dupa detectarea unui covor, mopul este ridicat automat pentru a permite aspirare fara a opri curatarea.

Astfel, puteti curata podelele dure si puteti aspira covoarele intr-o singura curatare.

Identificarea covorului cu ultrasunete

 

Cooperati cu modulul de ridicare de mop pentru a identifica covorul si luati initiativa de a folosi modulul mop atunci cand curatati covorul pentru a preveni udarea covorului.

 

 

Specificatii tehnice


  • Model
  • Specificatii
    • Putere
    • Aspirare
    • Filtru HEPA
      Da
    • Functii
      Wi-Fi
      Programabil
      Rezervor apa detasabil
      Indicator recipient colector plin
      Indicator luminos acumulator
      Senzor anti-cadere
      Senzor mapare incapere
      Senzor radar
    • Tip suprafata
    • Capacitate colectare
      400 ml
    • Dimensiuni
      350 x 353 x 96.5 mm
    • Lungime cablu
      Fara
    • Altele
      4.7 Kg

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.