Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Aspirator Xiaomi Roborock S6 Pure Negru

Cod:

S6 Pure black


Cod intern: #488266
5,00 / 0 comentarii

  • Distribuie pe:
1.595,05 lei TVA inclus

Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: Nu este in stoc


Garantie: 24 luni


Livrare gratuita


Descriere Aspirator Roborock S6 Pure Negru de la Xiaomi

Aspirator robot Roborock S6, Putere 58W, Autonomie 150 min, 5200mAh (Negru)



Trecând peste materialele de calitate și componetele de ultimă generație, Roborock S6 vine cu mai multe îmbunătățiri sotware. Acesta aduce Map Management 3.0, care folosește algoritmul de localizare și mapare simultană (Simultaneous Localization and Mapping – SLAM) pentru a determina traseul optim de curățare a spațiului de lucru, este mult mai inteligent decât cel prezent la generația anterioară, reușind să crească eficiența acestuia cu până la 20%. Există și modul „Carpet”, care recunoaște tipul de covor din cameră (covor, mochetă) și aplică o putere de aspirare mai mare. Datorită sistemului Map Management 3.0, acesta poate recunoaște camerele din locuință și poate oferi utilizatorului opțiuni personalizate de curățare, în funcție de tipul podelei, pentru fiecare cameră sau zonă. Puterea de aspirare rămâne aceeași ca și la Roborock S50, adică 2000 Pa. Este dotat cu un motor nou, cu filtru pentru reducerea zgomotului, făcând aparatul mai silențios decât generațiile anterioare. Recipientul pentru praf și apă păstrează aceeași capacitate ca și cel de pe Roborock S50.

Specificatii tehnice


  • Model
  • Specificatii
    • Putere
    • Aspirare
    • Filtru HEPA
      Da
    • Functii
      Funcția benzii magnetice: Da
    • Accesorii incluse
      1x Instrument de curățare,1x Lavetă mop, O pereche de filtru rezervor de apă, baza incarcare
    • Altele
      Durată de operare: până la 150 min,Rezervor pentru apă: Da,Capacitate colectare: 0,48 l ,Capacitate rezervor apă: 0,18 l,Programare: Da, Zone cleaning: Da, Floor plan: Da, Wi-Fi: Da, Comandă prin telefon: Da

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Opiniile clientilor despre Aspirator Xiaomi Roborock S6 Pure Negru

Rating general al produsului:
5
Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.