Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Aspirator Zelmer Vacuum cleaner ZVC021P, Vertical, 800 W, Uscata

Cod:

ZVC021P Krzys


Cod intern: #1082219

  • Distribuie pe:
570,99 lei TVA inclus

Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: In stoc depozit


Garantie: 24 luni


Livrare gratuita


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Aspirator Vacuum cleaner ZVC021P, Vertical, 800 W, Uscata de la Zelmer

https://youtu.be/OeoI_n-b4i0

Aspirator fără sac ZVC021P KRZYŚ
Aspiratorul fără sac Zelmer Krzyś este o modalitate convenabilă de a aspira întregul apartament. Puterea de 800 W garanteaza ca aspiratorul va putea aspira atat parchetul cat si mocheta. La rândul său, datorită recipientului de praf de 2 litri, poți fi sigur că poți aspira întregul apartament - fără a fi nevoie să-l golești în timpul curățării.
 

Reglarea puterii de aspirare
Aspiratorul tău trebuie să-l aibă! Motivul este simplu - datorită acestui lucru, puteți utiliza eficient dispozitivul de acasă pe diferite suprafețe. Aspiratorul fără sac Zelmer cu reglare a puterii de aspirație poate curăța atât podeaua, cât și covorul. Totul pentru că aveți gama potrivită de aspirație din care să alegeți. Continuați, aspirați bine tot ce doriți.
 
Tuburi telescopice
Un apartament mare, tavane înalte și... utilizatori diferiți ai aspiratorului. Tuburile telescopice satisfac toate nevoile. Le vei ajusta la înălțimea fiecăruia dintre membrii gospodăriei. Datorită acestui tip de țeavă, poți ajunge și oriunde - fără a fi nevoie să te apleci sau să te urci pe o scară. Convenabil și sigur!
 

Furtun FLEXI flexibil
Furtunul flexibil Flexi este extrem de rezistent la rasucire si mai comod de utilizat in comparatie cu furtunurile clasice folosite in alte aspiratoare. Datorită armăturii suplimentare, este și mai rezistent la deformare, datorită căreia vei folosi Krzys și mai mult timp.
 
Recipient detasabil cu o capacitate de 2 litri.
Ai terminat de aspirat? Grozav. În acest caz, scoateți în siguranță coșul de praf, goliți-l și spălați-l sub apă. Fără contact cu contaminanții, rapid și foarte eficient.
 
filtru HEPA12
Daca vrei o bariera solida impotriva acarienilor sau alergenilor, alege un aspirator cu filtru HEPA. Reține peste 99% din impurități, ceea ce îl face unul dintre cele mai eficiente filtre. Perfect pentru un aspirator într-o casă în care locuiesc persoane cu alergii!
 
Roți cauciucate
Ne ocupăm de toate suprafețele din casa ta. De aceea am echipat aspiratorul fara sac Zelmer cu roti cauciucate. Este o soluție sigură – atât pentru covoare, cât și pentru diverse tipuri de podele. Acum puteți aspira fără să vă faceți griji cu privire la zgârieturi!
 

Bobina de cablu
Un singur buton și este gata - cablul aspiratorului se înfășoară singur. Foarte comod pentru că nu trebuie să te apleci mai mult decât este necesar.
 
 
Calitate de incredere
Zelmer este o companie cu tradiții. Suntem pe piata de peste 50 de ani. Vă oferim produse care au fost rafinate până la cel mai mic detaliu. Am planificat și realizat toate dispozitivele în așa fel încât să asigure un confort ridicat de utilizare.

Specificatii tehnice



Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.