Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Ata de cusut, brodat si surfilat Rola insertie broderie hidrosolubila Avalon Plus, 0,50m x 25m, Madeira 9426

Cod:

MAD-9426-ROLA


Cod intern: #2391613

  • Distribuie pe:
300,99 lei TVA inclus

Disponibilitate: Nu este in stoc


Cost livrare in Bucuresti: Gratuita
Cost livrare in tara: 19,90 lei (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Descriere Ata de cusut, brodat si surfilat Rola insertie broderie hidrosolubila Avalon Plus, 0,50m x 25m, Madeira 9426 de la MADEIRA

Avalon Plus este un stabilizator ferm solubil în apa, avand aspectul unui material netesut, stabilizeaza broderia în timpul procesului de productie, reziduurile fiind complet înlaturate la prima spalare, lasand spatele broderiei perfect curat si comfortabil la purtare.Prin aplicarea acestei insertii, nu se modifica grosimea materialului.Recomandat si pentru tricotajele si tesaturile buclate ca prosoape, halate de baie dar si pentru matase, organza, dantela.Detalii produs:•  Greutate: 40g/m2•  Utilizare: masina de brodat•  Material: 100% alcool polivinilic•  Dimensiuni: 0.50 m x 0.25 m•  Culoare: albaModalitati de utilizare:Este un film hidrosolubil care vine deasupra materialului. Deoarece sta intre material si broderie, tine presate tesaturile buclate si tricotajele. Ca urmare broderia poate fi realizata cu minime cusaturi ulterioare.Cum inlaturam AVALON:Este un film hidrosolubil care se dizolva la prima spalare.Rupeti excesul de AVALON din jurul broderiei.Daca articolul brodat nu se spala de îndata, puneti o carpa umeda curata desupra broderiei. Calcati usor pana se usuca. AVALON se dizolva si va fi absorbit de carpa.Repetati daca AVALON nu a fost complet inlaturat.Toate reziduurile vor fi inlaturate la prima spalare.Orice metoda ati alege pentru a înlatura AVALON, este important sa lasati articolul brodat sa se usuce complet.

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.