Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Incarcator alb Lindy USB Type-A si Type-C 30W

Cod:

LY-73424


Cod intern: #2542423

  • Distribuie pe:
81,99 lei TVA inclus

Disponibilitate: In stoc depozit


Cost livrare in Bucuresti: 10,00 lei
Cost livrare in tara: 19,90 lei (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Incarcator alb Lindy USB Type-A si Type-C 30W de la LINDY

Incarcatorul Lindy USB A si USB C 30W este un dispozitiv compact si eficient, ideal pentru incarcarea rapida a dispozitivelor electronice. Acesta vine intr-o culoare alba eleganta, care se potriveste perfect cu orice decor.

Compatibilitatea retelei este extinsa, putand fi utilizat in orice locatie in care tensiunea variaza intre 100 si 240V, la o frecventa de 50/60Hz, cu o curent de 0.6A. Aceasta caracteristica face incarcatorul potrivit pentru calatorii internationale.

Incarcatorul dispune de doua porturi de incarcare, unul de tip USB Type A si unul de tip USB Type C. Portul USB Type A poate furniza o putere de 5V la 3A, 9V la 2A si 12V la 1.5A, ceea ce permite incarcarea rapida a dispozitivelor care suporta aceste tensiuni.

Portul USB Type C este si el foarte versatil, putand furniza o putere de 5V la 3A, 9V la 3A, 12V la 2.5A, 15V la 2A si 20V la 1.5A. De asemenea, acest port suporta si tehnologia PPS (Programmable Power Supply), care permite incarcarea optima a dispozitivelor compatibile, cu o tensiune variabila intre 3.3V si 11V la 2.7A, respectiv intre 3.3V si 16V la 1.88A.

Incarcatorul Lindy USB A si USB C 30W este perfect pentru utilizatorii care au nevoie de un incarcator versatil, capabil sa satisfaca cerintele de incarcare ale diferitelor dispozitive electronice. Cu acest incarcator, veti putea incarca rapid si eficient telefoane mobile, tablete, laptopuri si alte dispozitive care suporta incarcare prin porturile USB Type A si USB Type C.


Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.