Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Benzi elastice HMS Banda elastica pentru picioare EXB01

Cod:

17-33-130


Cod intern: #1291035

  • Distribuie pe:
41,99 lei TVA inclus

Disponibilitate: In stoc depozit


Garantie: 24 luni F024M


Cost livrare in Bucuresti: 10,00 lei
Cost livrare in tara: 19,90 lei
(costul include kg suplimentare, in limita a 6 kg) (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Benzi elastice Banda elastica pentru picioare EXB01 de la HMS

Expanderul pentru picioare HMS EXB01 este un produs inedit pentru antrenamentul muscular al picioarelor. Principala lor folosire este in exercitiile de dezvoltare a muschilor feselor si a intregului grup de muschi ai coapsei. Expanderul este de asemenea, ideale pentru antrenamentul de lupta. Obtinerea celui mai puternic atac depinde intr-o mare masura de munca picioarelor, care afecteaza si echilibrul jucatorului. Introducerea unei sarcini suplimentare de antrenament sub forma de Expanderul pentru picioare HMS EXB01 va face jucatorul sa se miste mai repede si mai stabil in timpul duelului si astfel sa scoata lovituri mai puternice.

Expanderul pot fi folosit ca echipament de antrenament autonom pentru un antrenament complet a partii musculare inferioare. In plus, utilizarea lui HMS EXB01 va face ca exercitiile efectuate cu alte instrumente sa duca dificultatea la un nivel superior.

Expanderul pentru picioare HMS EXB01, este un produs versatil, care garanteaza efecte maxime, antrenand muschii picioarelor.


Specificatii tehnice:

  • Material: poliester, neoprene, cauciuc, otel
  • Numar de cauciucuri: 2
  • Lungime cauciucuri: 28 cm
  • Valori greutate: 6.8 – 9 kg

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.