Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Birou Gaming MACLEAN Birou compact mobil pe picioare cu picioare rotunde și un sertar , max. 10 kg, max. inaltime 1070mm, MC-925

Cod:

MC-925


Cod intern: #2082033

  • Distribuie pe:
928,99 lei TVA inclus

Disponibilitate: Nu este in stoc


Garantie: 24 luni


Livrare gratuita


Descriere Birou Gaming Birou compact mobil pe picioare cu picioare rotunde și un sertar , max. 10 kg, max. inaltime 1070mm, MC-925 de la MACLEAN

Birou compact: Birou ergonomic, compact, potrivit atât pentru lucrul așezat, cât și în picioare. Datorită suprafeței superioare de 91,5x56cm, biroul poate fi utilizat universal. Suprafata de lucru spatioasa: Suprafata de lucru spatioasa ofera suficient spatiu pentru, printre altele: laptop sau monitor, periferice pentru computer, accesorii de birou, etc. Construcție solidă: Cadrul solid și bara transversală asigură stabilitate și siguranță ridicate. Sarcina maximă pe blatul mesei este de 10 kg.

Transport ușor: 4 roți (inclusiv 2 cu frână de blocare) permit transportul ușor și rapid între camere. Perfect pentru un birou de acasă - pentru a lucra în camere diferite. Înălțime reglabilă pneumatic: Înălțimea mesei poate fi reglată manual de la 70 la 107 cm. Pur și simplu schimbați poziția pe birou pentru a sta și a sta. Cu sertar de material: Sertarul spațios de material este perfect pentru articole mici sau documente. Sertarul este ușor de alunecat înainte și înapoi. Sarcina maximă pe sertar este de 1 kg.

- Marca: Maclean

- Model: MC-925

- Tip: birou sit-stand

- Inaltime reglabila pneumatic: de la 700 la 1070 mm

- Dimensiune masă: 915x560mm

- Numar de roti: 4 (inclusiv 2 cu frana de blocare)

- Material blat: PAL laminat

- Max. Sarcina: 10 kg (blat)/1 kg (sertar)

- Construcție solidă cu bară transversală - Culoare neagră

Specificatii tehnice


  • Specificatii tehnice
    • Seria
      MC-925
    • Material
    • Wire management
      Da
    • Dimensiune
      915x560mm
    • Culoare

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.