Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Braun MQ 9027

Cod:

MQ 9027


Cod intern: #357373

  • Distribuie pe:
576,99 lei TVA inclus

Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: Nu este in stoc


Garantie: 12 luni


Livrare gratuita


Descriere Braun MQ 9027 de la Braun

Multiquick 9 mixer de mână MQ 9027 Omeletă +

Prin muncă continuă inovațiile tehnologice, Braun permite entuziaști să dezvolte abilitățile și inspiră pentru a crea feluri de mâncare excepționale. MQ 9027 Omelette + este un blender de nouă generație. Aceasta impresioneaza nu numai versatilitatea și ușurința în utilizare, dar, de asemenea, caracteristicile cele mai puternice și unice ale blendere Braun 1000 -watt. Ca prima pe piata, acesta este echipat cu o lamă mobilă, care vă permite să obțineți rezultate perfecte, chiar și în cele mai dure ingrediente. Extended zona de amestecare activă în combinație cu tehnologia SPLASHControl, prevenind stropi, face dispozitivul profesionist helper aventuri culinare. Este un maestru în crearea de sosuri de catifea, pansamente și marinate aromate.

 

Mână Blender 1000W, precis de control al vitezei de viteză inteligent o apăsare mai puternică, cu atât mai mult venitul pe care îl obține, tehnologia oferă lame ACTIVEBlade deplasa în sus și în jos, atașament rapid și ușor de accesorii vârful pentru a preveni stropirea. Include: vârf de piure, miez, 350 ml recipient de mărunțire și 700 ml scoop.

Specificatii tehnice


  • Specificatii
    • Tip
    • Putere
    • Functii
      zdrobire a gheții
    • Altele
      Sistemul EasyClick +

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.