Luni - Vineri 9:00 - 18:00

deerma Blender NU05 140W 400ml Roz

Cod:

NU05


Cod intern: #750147

  • Distribuie pe:
94,99 lei TVA inclus

Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: In stoc depozit


Garantie: 24 luni


Cost livrare in Bucuresti: 10,00 lei
Cost livrare in tara: 19,90 lei
(costul include kg suplimentare, in limita a 6 kg) (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Blender NU05 140W 400ml Roz de la deerma

Blenderul tău de vis


Blenderul Deerma îmbunătățit vă va permite să vă pregătiți rapid și practic cocktailurile preferate, oriunde vă aflați. Este fabricat din materiale durabile care garantează o funcționare eficientă și fiabilă. Blenderul fără fir, echipat cu o lamă puternică, zimțată și o baterie reîncărcabilă pentru până la 15 zile de muncă, vă va satisface toate așteptările și vă va permite să savurați cocktailuri delicioase și sănătoase în fiecare zi.





Bucurați-vă de doza zilnică de vitamine


Datorită blenderului de încredere, puteți bea smoothie-uri proaspete practic în fiecare zi. Este un mod rapid, simplu și plăcut de a vă îngriji sănătatea. Deerma vă va ajuta să vă oferiți corpului o doză zilnică de vitamine. Cu acest dispozitiv puteți pregăti cu ușurință un cocktail dietetic, suc răcoritor sau un piure pentru bebeluși - posibilitățile sunt nelimitate! Cupa blenderului are o capacitate de până la 400 ml - aceasta este cantitatea optimă care vă va face să evitați oxidarea băuturii și să vă bucurați atât de gustul delicios, cât și de prospețimea acesteia.

 





Manevrare convenabilă și sigură


Dispozitivul se pornește când apăsați de două ori butonul mare. Acest lucru previne activarea accidentală a mecanismului și crește siguranța. În plus, un sistem special de protecție face imposibilă pornirea blenderului atunci când cupa acestuia nu este montată. Toate acestea fac ca dispozitivul să nu fie doar practic de utilizat, dar, de asemenea, nu prezintă niciun risc pentru utilizatori.

 




Beneficiați de încărcare rapidă


Bateria puternică de 1500 mAh se va încărca în aproximativ 3 ore. După acest timp puteți prepara până la 8 pahare de băutură proaspătă. Astfel, în aproape orice situație, îți vei oferi instantaneu corpului tău o doză uriașă de vitamine! În plus, blenderul este echipat cu un sistem de protecție care indică o încărcare redusă a bateriei, care vă permite să prelungiți durata de viață.

 





Se ocupă chiar si de gheață 


Funcționarea extrem de eficientă a mașinii este asigurată de un motor puternic de 21.000 rpm, care pune instantaneu în mișcare lama dublă. Datorită acestui lucru, blenderul toacă legume, fructe și chiar zdrobește cuburi de gheață în aproximativ 10 secunde! Deci, puteți pregăti rapid Smoothie exact care vă place cel mai mult.

 





Un cocktail la fel de delicat ca un vis


Sistemul avansat de amestecare cvadruplă cu vârtej garantează o funcționare eficientă a blenderului. Puteți fi sigur că legumele sau fructele dvs. vor fi mărunțite în mod corespunzător și cocktailul va fi la fel de neted și delicat pe cât îl puteți visa. Uitați de delaminarea neatractivă a băuturii sau de particulele amestecate incorect. Deerma vă va încânta!

 





Amestecă unde vrei


Blenderul Deerma cântărește doar 0,6 kg - chiar mai puțin decât un laptop obișnuit. De asemenea, este extrem de compact și la îndemână. Nu numai că nu va ocupa prea mult spațiu în bucătăria dvs., dar îl puteți încadra cu ușurință într-un rucsac sau geantă și îl puteți duce oriunde doriți să mergeți - la sala de sport, în vacanță sau la serviciu. Deerma vă va permite să savurați cocktailuri sănătoase oriunde și oricând.

 





Cocktail-urile tale preferate mereu cu tine


Cupa blenderului este fabricată dintr-un material PCTG ușor, ușor de curățat și sigur pentru sănătate. Veți găsi, de asemenea, un capac asortat în set. Are o gaură special asigurată și seamănă cu cele utilizate în băuturile profesionale, sportive. Garantează etanșeitate. Datorită acestui fapt, puteți lua confortabil băutura preferată cu dvs. oriunde doriți să mergeți, fără teama de a vă uda geanta sau rucsacul.

 

 


Model NU05
Putere nominală 140W
Greutate 0,6 kg
Tensiune nominală 7.4V
Tensiune de încărcare 5V
Capacitate baterie 1500mAh
Durata de viață a bateriei 15 zile / 8 capace complete
Capacitate 400ml

 

Specificatii tehnice


  • Model
    • Model
      NU05
    • Culoare
      Roz
  • Specificatii
    • Tip
    • Tip panou comanda
      Electronic
    • Putere
    • Trepte de viteza
      1
    • Capacitate
    • Functii
      Maruntire
    • Continut pachet
      1 x Juicer, 1 x Cup Body, 1 x USB Cable, 1 x Cup Lid, 1 x Chinese and English Manual

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.