Luni - Vineri 9:00 - 18:00

ETA ETA401190030 Blendic Team II Blender, White

Cod:

ETA401190030


Cod intern: #1376750

  • Distribuie pe:
259,99 lei TVA inclus

Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: In stoc depozit


Garantie: 24 luni


Cost livrare in Bucuresti: Gratuita
Cost livrare in tara: 19,90 lei
(costul include kg suplimentare, in limita a 6 kg) (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere ETA ETA401190030 Blendic Team II Blender, White de la ETA

Blender de masă eficient cu 2 sticle portabile pentru prepararea confortabilă de smoothie-uri, băuturi de vară și gustări pentru copii.

Un blender și o sticlă portabilă într-unul! Ideal pentru prepararea unei varietăți de fructe proaspete, băuturi fitness/proteice, milkshake-uri, băuturi mixte alcoolice/nealcoolice, smoothie-uri pentru hrănirea sportivilor și a persoanelor care urmează diete variate sau cu un stil de viață sănătos Se poate face cu ușurință sosuri salsa, mâncare pentru copii etc. Îți poți lua băutura proaspăt preparată oriunde te duci – la serviciu, la școală, la sală, pe drum 2 sticle sport portabile cu o capacitate de 700 ml si 500 ml Sticlele sunt fabricate din plastic foarte durabil, nepericulos Cu designul subțire, sticla poate încăpea cu ușurință într-un frigider sau ușa mașinii Sticlele vin cu capace de etanșare cu gura de închidere (capace cu deschidere pentru consumul ușor de băuturi) Protecție împotriva asamblarii necorespunzătoare a blenderului și a picioarelor anti-alunecare pentru siguranță și stabilitate maximă în timpul utilizării Pur și simplu scoateți sticla din blender, deșurubați paletele de amestecare și înlocuiți-le cu capacul, nu este nevoie să turnați nimic 2 butoane de control iluminate din spate pentru activarea funcției Program automat cu pulsații și schimbarea vitezei cu funcție de oprire după 1 minut de funcționare Funcția „PULSE” pentru viteză maximă Asamblare usoara si rapida Preparare foarte rapida si usoara Controlul este adaptat persoanelor cu deficiențe de vedere Suprafață ușor de spălat (sticlele cu capace se pot spăla în mașina de spălat vase) Motor cu putere de intrare de 1200 W BlendeX - lamă unică cu patru brațe din oțel inoxidabil Revoluții maxime: până la 21000/minut pot procesa ingredientele până când se obține o consistență foarte fină Nivel de zgomot acustic declarat: 80 dB(A) re 1pW Design cu capac din oțel inoxidabil / Combinație de oțel inoxidabil și plastic de calitate Lungime cablu de alimentare 1,2 m Greutate redusa 3 kg

Specificatii tehnice


  • Model
    • Model
      ETA401190030
    • Culoare
      Alb
    • Greutate
      3 KG
  • Specificatii
    • Tip
    • Tip panou comanda
      MECANIC
    • Putere
    • Capacitate
    • Functii
      Funcția „PULSE” pentru viteză maximă
    • Caracteristici cheie
      21.000 de rotații pe minut
    • Material lame
    • Altele
      Lungime cablu de alimentare 1,2 m

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.