Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Kenwood Blend-X Tract Sport SMP060WG, 300 W, 0.6 l, 2 viteze + pulse, Alb

Cod:

SMP060WG


Cod intern: #250195

  • Distribuie pe:
223,99 lei TVA inclus

Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: Nu este in stoc


Garantie: 24 luni


Cost livrare in Bucuresti: Gratuita
Cost livrare in tara: 19,90 lei
(costul include kg suplimentare, in limita a 6 kg) (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Descriere Blend-X Tract Sport SMP060WG, 300 W, 0.6 l, 2 viteze + pulse, Alb de la Kenwood

Moc [W]: 300 | Rodzaj dzbanka: Tworzywo| Pojemność [l]: 0,6 | Ilość stopni prędkości: 2 | Kolor: biało-zielony container capacity: 0.600 power: 300.000 colour: white-green



Blender Kenwood Blend-X Tract Sport SMP060WG, 300 W, 0.6 l, 2 viteze + pulse, Alb
 
Pune-te rapid in forma cu Blenderul Xtract Sport! Daca va place sa va ingrijiti de corpul dvs., atunci Blend Xtract Sport este solutia perfecta pentru antrenament. Alimentarea corpului gata pentru pregatire cardio sau antrenament de forta este esentiala pentru a va mentine rezistenta, iar sucurile si smoothie-urile naturale reprezinta solutia ideala pentru a metaboliza rapid si usor aceste substante nutritive importante. De la energia oferita de banane, pana la pudra de praf de proteine, pregateste-te sa fii in forma cu Blend Xtract Sport.
   
Tot ce trebuie sa faceti este sa puneti ingredientele direct in sticla de sport, sa o rasuciti de la baza si sunteti gata sa plecati! Maximizati timpul de exercitiu cu functiile simple Blend Xtract Sport - 2 viteze si puls. Obtineti rezultate optime de fiecare data, indiferent daca adaugati fructe sau nuci si seminte dulci.

Specificatii tehnice



Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.