Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Blender Velocity 25710-56 Russell Hobbs, 750 W, 1.5 l, 2 Viteze, Impus, Pasare, Zdrobire, Maruntire, Argintiu/Negru

Cod:

25710-56


Cod intern: #572011

  • Distribuie pe:
383,99 lei TVA inclus

Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: Nu este in stoc


Garantie: 24 luni


Cost livrare in Bucuresti: Gratuita
Cost livrare in tara: 19,90 lei
(costul include kg suplimentare, in limita a 6 kg) (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Descriere Blender Velocity 25710-56 Russell Hobbs, 750 W, 1.5 l, 2 Viteze, Impus, Pasare, Zdrobire, Maruntire, Argintiu/Negru de la Russell Hobbs

Blender Velocity 25710-56 Russell Hobbs, 750 W, 1.5 l, 2 Viteze, Impus, Pasare, Zdrobire, Maruntire, Argintiu/Negru 25710-56 Blender Russell Hobbs Velocity 25710-56, 750W, 1.5l, vas sticla, Negru/Inox  Iubesti supele, smoothie-urile sau sosurile? Atunci vei indragosti de blenderul Velocity!Avand un vas de sticla cu design inovativ si o noua lama cu 4 varfuri, nu va mai trebui niciodata sa intervii pentru a razui ingredientele din interior, pentru a le strecura, ori pentru a agita blenderul.Acum, multumita pasarii cu 40% mai rapida*, poti obtine rezultate accelerate care iti vor oferi o performanta puternica si profesionala, ca tu sa te poti bucura de mai mult timp pentru momente care chiar conteaza.     Lama detasabila din otel inoxidabil cu 4 varfuriBlenderul Velocity are o noua lama detasabila din otel inoxidabil cu 4 varfuri. Aceasta lama iti va permite sa experimentezi o pasare cu 15% mai fina*. Varfurile de taiere principale asigura o viteza inalta, ca tu sa obtii o consistenta omogena. Varfurile de la baza toaca alimentele solide care ajung sub varfurile de taiere principale, si ajuta la circularea mixturii.     Vas de sticla de 1,5 litri cu design VelocityBlenderul Velocity are un vas cu design nou, conceput cu rampe si nervuri speciale ce ofera o performanta de pasare imbunatatita. Rampele vasului de la baza ajuta ingredientele si mixtura sa circule vertical pe peretii lui, pentru a fi trase in centru si tocate de lame. Nervurile vasului au un design asimetric ce reduce „punctele moarte” care apar cu un vas clasic. Aceasta forma permite o tranzitie mai usoara de-a lungul peretilor vasului, de la o nervura la alta - rezultand astfel o pasare imbunatatita.     Motor puternic de 750 WBlenderul Velocity are un motor impresionant de 750 W, care ofera 23.000 RPM. Astfel, vei obtine performante de inalta calitate si rezultate mai fine.

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.