Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Boxa portabila Amazon Echo Show 5 (3nd Gen)(2023), Smart display, Glacier White

Cod:

B09B2QTGFY


Cod intern: #2392945

  • Distribuie pe:
372,99 lei TVA inclus

Pretul include taxa verde.


Disponibilitate:
1 buc resigilata in stoc
Pret resigilat: 299,00 lei


Garantie: 24 luni


Cost livrare in Bucuresti: Gratuita
Cost livrare in tara: 19,90 lei
(costul include kg suplimentare, in limita a 6 kg) (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei
  • Boxa portabila Amazon Echo Show 5 (3nd Gen)(2023), Smart display, Glacier White

    Ambalaj original deschis , urme fine de utilizare

    Pret resigilat: 299,00 lei

Descriere Boxa portabila Echo Show 5 (3nd Gen)(2023), Smart display, Glacier White de la Amazon

 

Dimensiune mică, funcție mare

Noul Echo Show 5 include un afișaj de 5,5 inchi, astfel încât să puteți vedea știrile și vremea dintr-o privire, să efectuați apeluri video, să vizualizați camere compatibile, să transmiteți în flux muzică și emisiuni și multe altele. Setați alarme și cronometre cu vocea dvs. și creați rutine, astfel încât să puteți personaliza modul în care vă treziți și vă relaxați.

 

Toate favoritele tale sună și mai bine

Echo Show 5 oferă o calitate îmbunătățită a difuzorului, oferind voci mai clare și bas mai profund pentru un sunet vibrant. Doar cereți-i lui Alexa să redea muzică, podcasturi, cărți audio sau să transmită în flux emisiunile preferate și să vă bucurați de o experiență audio mai dinamică. 

 
 
 

Ajutați-vă să vă mențineți casa confortabilă

Cel mai rapid Echo Show 5 accelerează răspunsurile Alexa, astfel încât să vă puteți gestiona rapid casa inteligentă, cum ar fi stingerea luminilor compatibile din casa dvs. fără a fi nevoie să vă ridicați din pat. De asemenea, puteți programa rutine sau chiar le puteți începe cu mișcarea dvs. Când intri într-o cameră, lampa se poate aprinde sau poate începe să se audă muzică - exact așa. 

 
BecPriză inteligentă
LacătTermostat
VentilatorSoneria video
 
 

Priviți-vă acasă oricând

Utilizați camera încorporată pentru a vă privi familia, animalele de companie și multe altele, chiar și atunci când sunteți afară. Vizualizați ușa din față de pe Echo Show 5 cu sonerii video compatibile. Și folosiți Alexa Together pentru a oferi asistență celor dragi cu alerte personalizate. Aflați mai multe despre Alexa Together.

Rămâneți conectat cu familia și prietenii

Efectuați apeluri video fără mâini către familie, prieteni și colegi care au un Echo Show sau aplicația Alexa. Faceți anunțuri către dispozitivele Echo compatibile din casa dvs. și utilizați Drop In ca interfon între camere sau cu contactele Alexa preferate.

 
 
 

Arată-ți fotografiile

Utilizați Amazon Photos pentru a vă transforma ecranul de pornire într-un cadru digital. Vedeți-vă fotografiile rotindu-vă cu alt conținut de pe ecranul de pornire sau ca o prezentare de diapozitive. Membrii Prime beneficiază și de stocare nelimitată a fotografiilor în cloud.

„Alexa, arată-mi fotografiile din vacanță.”

 

Alexa pentru familie și copii

 

Învață, joacă, creează

Alexa îi poate ajuta pe copii să învețe și să crească, în timp ce se distrează pe parcurs. Și cu controlul parental gratuit de la Amazon Kids, Alexa va oferi automat răspunsuri adecvate copiilor, va filtra versurile explicite și va bloca cumpărăturile. Intimitatea copiilor este importantă pentru noi. Descoperiți cum copiii pot folosi Alexa, viziona videoclipuri utile, obține răspunsuri la întrebări frecvente și multe altele.

Explorați Amazon Kids+

Faceți clic aici pentru a începe perioada de încercare gratuită de 1 lună. Amazon Kids+ este un abonament all-in-one care deblochează mii de ore de videoclipuri pentru copii, jocuri interactive, abilități educaționale și cărți Audible, începând de la 4,99 USD/lună.

 
 

Conceput pentru a vă proteja confidențialitatea

Dispozitivele Alexa și Echo Show sunt construite cu mai multe straturi de protecție a confidențialității. De la butonul de oprire microfon/cameră și declanșatorul încorporat al camerei până la posibilitatea de a șterge înregistrările vocale, aveți transparență și control asupra experienței dvs. Alexa. Aflați mai multe despre cum funcționează dispozitivele Alexa și Echo.

 

Simplu de configurat și utilizat

Acest dispozitiv poate fi configurat înainte de a ajunge, folosind un cod QR pe ​​care ți-l vom trimite prin e-mail.

Pasul 1

Conectați Echo Show 5.

Pasul 2

Conectați-vă la internet folosind
Echo Show 5.

Pasul 3

Doar cereți lui Alexa muzică, vreme,
știri și multe altele.

Proiectat pentru durabilitate

Ne facem dispozitivele mai durabile, de la modul în care le construim până la modul în care clienții le folosesc și le retrag.

Vezi fișa informativă completă

Amprenta de carbon

Specificatii tehnice


  • Informatii generale
    • Tip accesoriu
      Boxa inteligenta

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.