Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Boxa portabila BlitzWolf AA-GCR3, Bluetooth 5.0, RGB, AUX

Cod:

26827


Cod intern: #2084017

  • Distribuie pe:
109,99 lei TVA inclus

Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: In stoc depozit


Garantie: 24 luni


Cost livrare in Bucuresti: 10,00 lei
Cost livrare in tara: 19,90 lei
(costul include kg suplimentare, in limita a 6 kg) (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Boxa portabila AA-GCR3, Bluetooth 5.0, RGB, AUX de la BlitzWolf

Blitzwolf AA-GCR3 2.0 difuzoare de calculator pentru gameri

Bucurați-vă de sunet de înaltă calitate și oferiți-vă nivelul de imersiune de vis. Difuzoarele de calculator Blitzwolf AA-GCR3 2.0 sunt echipate cu până la 4 drivere pentru a oferi un sunet stereo HiFi uimitor. De asemenea, acestea se disting prin retroiluminarea RGB colorată cu 6 efecte disponibile. Vă puteți conecta la ele prin Bluetooth 5.0 sau printr-un cablu AUX de 3,5 mm. Operarea lor comodă este posibilă datorită telecomenzii integrate în cablu.

 

Calitate excelentă a sunetului stereo HiFi

Cufundă-te în gameplay și oferă o experiență de neuitat. Difuzoarele AA-GCR3 pot oferi un sunet stereo HiFi de înaltă calitate - sunt echipate cu 4 drivere, iar puterea lor de ieșire ajunge la 2x 5W. În plus, sistemul avansat 2.0 înseamnă că vă puteți bucura de un câmp sonor mai larg și de bas accentuat și puternic. Ca urmare, veți auzi și localiza cu ușurință adversarul care se apropie - acum nu veți mai fi surprins!

 

Lumina de fundal RGB dinamică

Aveți grijă de atmosfera extraordinară din sala dumneavoastră de jocuri. Difuzoarele AA-GCR3 se disting prin retroiluminarea RGB colorată care vă va permite să creați o atmosferă fantastică. De asemenea, puteți alege din 6 efecte interesante, cum ar fi: Albastru, Streamer, Spectrum, Color Change, Roșu și Verde. Încercați toate setările disponibile și vedeți care vă place cel mai mult!

 

2 opțiuni de conectare

Puteți să vă conectați la difuzoare în 2 moduri. De exemplu, există opțiunea de a le conecta la computer prin intermediul unui cablu AUX de 3,5 mm. Preferați o soluție fără fir? Conectați-vă la AA-GCR3 prin Bluetooth 5.0 și bucurați-vă de o transmisie stabilă și rapidă - nu vă faceți griji cu privire la întârzieri sau alte probleme de semnal. Acum nimic nu vă mai limitează!

 

Chiar mai multe facilități

În ciuda capacităților lor mari, difuzoarele sunt extrem de compacte - nu vor ocupa prea mult spațiu pe birou. Dimensiunile lor sunt de numai 102x179x82 mm. În plus, operarea dispozitivelor este facilitată de telecomanda integrată în cablu. Cu ajutorul acesteia, puteți, de exemplu, să reglați volumul sau să selectați efectele de iluminare. Cu Blitzwolf tot ce aveți nevoie este întotdeauna la îndemână!

 

În cutie

  • Difuzoare de calculator cu adaptor de alimentare USB
  • Manual de utilizare

Specificatii tehnice


  • Informatii generale
    • Tip accesoriu
      AA-GCR3
    • Conexiune
      Bluetooth
    • Dimensiuni
      82x179x102mm
    • Greutate
      850g
    • Culoare
    • Altele
      Răspunsul în frecvență 80Hz-18kHz

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.