Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Boxa portabila Buxton BBS 7700, Bluetooth 5.0, Autonomie 9 ore, Albastru

Cod:

35055226


Cod intern: #2529826

  • Distribuie pe:
298,99 lei TVA inclus

Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: In stoc depozit


Garantie: 24 luni


Cost livrare in Bucuresti: Gratuita
Cost livrare in tara: 19,90 lei
(costul include kg suplimentare, in limita a 6 kg) (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Boxa portabila BBS 7700, Bluetooth 5.0, Autonomie 9 ore, Albastru de la Buxton

Difuzor BLUETOOTH WATERPROOTH BBS 7700

 
 
 

Performanta de top, sunet excelent

Difuzorul fara fir BBS 7700 este in mod clar difuzorul portabil numarul unu al Buxton. Nu prea seamana - compact, discret, chiar nu urias - cantareste doar un kilogram - dar performanta ei? Ca un tigru. Iesirea sa de 50 W este impresionanta, iar daca o imperechezi cu un alt tigru de acelasi tip prin TWS, obtii o iesire asurzitoare de 100 W. Acest lucru este suficient chiar si intr-o camera mai mica si nu va fi nicio problema afara. Doua difuzoare si doua radiatoare pasive, precum si tehnologia Power Bass si o baterie reincarcabila incorporata inseamna noua ore de performanta muzicala fara compromisuri pana la 15 metri de sursa muzicala.

 
 
 

Un insotitor care poate fi folosit in toate conditiile meteorologice

Performanta si sunetul difuzorului wireless Buxton BBS7700 sunt cu adevarat grozave nu numai in interior, ci mai ales la evenimentele in aer liber unde puteti profita din plin de durabilitatea acesteia. Oricat ar ploua, nu-l doare deloc. Clasamentul de rezistenta la apa IPX7 inseamna ca apa nu va intra chiar si daca scufundati difuzorul timp de o jumatate de ora. Probabil ca nu il vei folosi, dar arata ce poate face acest dispozitiv. Echipament? Port USB, intrare AUX-IN, difuzor... De fapt, un power bank de inalta performanta. In plus, are un design grozav, imbracat in material premium, intr-o culoare neagra la moda. Este pur si simplu impecabil.

 

Specificatii tehnice


  • Informatii generale
    • Tip accesoriu
      Boxa Portabila
    • Conexiune
      Bluetooth (V5.0)
    • Capacitate baterie
    • Dimensiuni
      230 x 103 x 98 mm
    • Greutate
      1.09 kg
    • Culoare
    • Altele
      Rezistenta la apa

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.