Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Boxa portabila HARMAN KARDON Onyx Studio 8 Blue

Cod:

HKOS8BLUEP


Cod intern: #1337235

  • Distribuie pe:
1.559,00 lei TVA inclus

Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: In stoc depozit


Garantie: 24 luni 12luni persoane juridice


Livrare gratuita


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Boxa portabila Onyx Studio 8 Blue de la HARMAN KARDON

Harman/Kardon Onyx Studio 8 Black (HKOS8BLKEP)

Noul sistem de difuzoare wireless Harman Kardon Onyx Studio 8 se distinge nu numai prin forma sa originală și sunetul bun, ci și printr-o abordare ecologică a alegerii materialelor.

De exemplu, țesătura acustică care acoperă dulapul este realizată din fir de poliester reciclat, iar ambalajul modelului este pe deplin conform FSC. Partea acustică a coloanei include un driver principal de 120 mm și două tweetere de 20 mm. Încărcarea bateriei este suficientă pentru 8 ore de funcționare continuă, pentru a transporta difuzorul este folosit un mâner din aluminiu anodizat. Difuzorul are un sistem de calibrare încorporat care adaptează sunetul la condițiile unei anumite încăperi.

Sistemul de difuzoare wireless Harman Kardon Onyx Studio 8 este de așteptat să fie disponibil până la sfârșitul lunii octombrie.

Design elegant

Construită din materiale de înaltă calitate, difuzorul Onyx 8 se va potrivi cu ușurință în orice interior și este potrivit pentru orice scop. Cu un maner elegant din aluminiu anodizat, difuzorul este foarte usor de transportat.

Conexiune wireless prin Bluetooth

Dublați-vă experiența muzicală conectând listele de redare de la două dispozitive wireless compatibile cu Bluetooth cu difuzorul portabil Onyx 8 pentru un sunet mai bun.

până la 8 ore de redare

Bateria tine pana la 8 ore si fara fire. Experimentați libertatea de a vă bucura de muzică din mers.

Specificatii tehnice


  • Informatii generale
    • Tip accesoriu
      Boxa portabila
    • Conexiune
      Bluetooth
    • Culoare

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.