Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Boxa portabila JBL Sistem audio Partybox Ultimate 1100W, Original Pro Sound, Dolby Atmos, Wi-Fi, Bluetooth, Airplay, Chromecast, IPx4, PartyPad, Negru

Cod:

JBLPARTYBOXULTEU


Cod intern: #2451574

  • Distribuie pe:
7.499,00 lei TVA inclus

Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: Nu este in stoc


Garantie: 24 luni


Livrare gratuita


Descriere Boxa portabila Sistem audio Partybox Ultimate 1100W, Original Pro Sound, Dolby Atmos, Wi-Fi, Bluetooth, Airplay, Chromecast, IPx4, PartyPad, Negru de la JBL

Sistem audio JBL Partybox Ultimate, 1100 W, Original Pro Sound, Dolby Atmos, Wi-Fi, Bluetooth, Airplay, Chromecast, IPx4, PartyPad, Negru

 

 

Party fara limite

JBL PartyBox Ultimate umple orice camera cu sunet JBL Pro original superior, imbunatatit cu o experienta uimitoare Dolby Atmos prin WiFi*. Pentru ca toata lumea la o petrecere iubeste sunetul puternic, atat pe ringul de dans, cat si in jurul sau. Pe langa sunetul clar, chiar si la cel mai tare, oaspetii tai se vor bucura de un spectacol de lumini urias si uluitor de lumini captivante, trasee de lumina reci si efecte stroboscopice, toate miscandu-se in sincronizare cu ritmul tau. Usureaza-ti redand in flux playlistul tau preferat de petrecere. Foloseste-l chiar si pe scena, cu intrare pentru doua microfoane si o chitara. Indiferent de ce, va puteti crea propriul flux de petrecere folosind efectele interactive distractive ale JBL PartyPad™. Planifica ceva mai mare? Faceti din petrecerea dvs. un adevarat eveniment. Asocierea wireless si conectarea la mai multe difuzoare sunt usor de configurat si personalizat cu aplicatia JBL One. JBL PartyBox Ultimate rezistent la stropire suna cel mai bine peste tot. Ganditi-va la cea mai mare petrecere vreodata - dar mai mare. Pentru asta a fost creat JBL PartyBox Ultimate.

 

Tot sunetul original JBL Pro superior pe care il puteti gestiona

JBL PartyBox Ultimate este potrivit pentru camere uriase (de dimensiunea a doua terenuri de baschet) cu sunet JBL Pro original superior. Cu doua drivere si un difuzor midrange pentru un sunet mai puternic. Tweeterele duble si doua subwoofere asigura ca exista mai mult decat suficient bas pentru cei mai mari fani, in timp ce Dolby Atmos* ofera efecte spatiale 3D grozave. Acesta este tipul de sunet pe care nu numai ca il auzi, ci si pe care il simti. * Pentru a asculta muzica in Dolby Atmos, este necesar un abonament la un serviciu de muzica de inalta definitie. Luati in considerare costurile abonamentului din regiunea dvs.

 

 

Un spectacol de lumini multidimensional, dinamic

Lumini, culoare, petrecere! Transforma-ti spatiul intr-o experienta captivanta pentru toate simturile cu cel mai mare spectacol de lumini multidimensional al oricarui difuzor de petrecere. Are un efect unic de stea de noapte, trasee de lumina rece, stroboscop si chiar lumini care se proiecteaza pe orice suprafata pe care se afla. Toate acestea se sincronizeaza cu muzica ta si pot fi controlate cu usurinta prin cadranele elegante si usor de utilizat de pe panoul superior sau prin aplicatia JBL One.

 

 

Conectivitate Wifi si Bluetooth

Redati in flux muzica la calitate HD oriunde doriti prin WiFi, cu JBL PartyBox Ultimate cu 3D Dolby Atmos. Va suna cineva sau doriti sa va derulati feedul? Doar fa-o! Muzica ta nu va fi intrerupta. Treceti cu usurinta la Bluetooth si continuati sa va bucurati de experiente audio perfecte in interior si in aer liber.

Specificatii tehnice


  • Informatii generale
    • Tip accesoriu
      Partybox Ultimate
    • Conexiune
      Bluetooth
      USB
      Wi-Fi
      AUX
    • Dimensiuni
      455 x 440 x 1049 mm
    • Greutate
      39.5 Kg
    • Culoare
    • Altele
      Lungime cablu: 2 m
      Party Lights

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.