Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Boxa portabila Kruger Matz BOXA BLUETOOTH SOLO

Cod:

KM0522


Cod intern: #230573

  • Distribuie pe:
145,99 lei TVA inclus

Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: Nu este in stoc


Garantie: 24 luni


Cost livrare in Bucuresti: 10,00 lei
Cost livrare in tara: 19,90 lei
(costul include kg suplimentare, in limita a 6 kg) (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Descriere Boxa portabila BOXA BLUETOOTH SOLO de la Kruger Matz

Descriere:Bluetooth 4.0 Difuzor cu diametru de 40 mm Răspuns de frecvență: 60 Hz ... 18 kHz Putere de ieșire 3 W Impedanță 2.6 Ohm THD ≤ 0,5% Raport S / N ≥ 95 dB Slot carduri Micro SD Micro USB Intrare audio AUX Handsfree Durată de redare a muzicii de până la 6 ore Baterie incorporata de 400 mAh Indicator de nivel baterie numai în iOS Tensiunea de încărcare de 5 V / 1 A



Tot ce ai nevoie 

Ai nevoie de o boxa de mici dimensiuni, dar care sa-si pastreze functionalitatea? Ai gasit-o! Boxa portabila Kruger&Matz Solo te va surprinde prin specificatiile sale. Dispozitivul foloseste tehnologia Bluetooth 4.0, functionand pana la o distanta de 15 m, astfel incat te vei bucura de melodiile stocate pe smartphone sau tableta oricand doresti. Vrei sa redai melodii de pe un MP3 player? Nici o problema! Solo este echipata cu intrare AUX, putand sa o conectezi cu usurinta cu alte dispozitive care nu au functie Bluetooth. Nu mai ai baterie la telefon? Solo vin cu o solutia – poti folosi slotul de card micro SD, pentru a asculta muzica direct de pe cardul de memorie. Un avataj suplimentar il reprezinta microfonul incorporat, care va transforma boxa in difuzor cand vorbesti la telefon. 


Ia-o mereu cu tine 

Imparte muzica preferata cu prietenii, oriunde te afli! Datorita dimensiunii compacte, Solo incape cu usurinta in poseta sau rucsac, iarfiind usoara nici nu vei simti ca o ai cu tine. Daca aprecizei partea estetica, si nu iti plac cablurile incurcate pe etajera sau pe masa, atunci Kruger&Matz Solo este exact ceea ce ai nevoie. Acest gadget cu stil va arata perfect, indiferent de locul in care il asezi.

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.