Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Boxa portabila Marshall Headphones Stanmore III, Bluetooth 5.2, Negru

Cod:

002141710000


Cod intern: #2529802

  • Distribuie pe:
2.028,99 lei TVA inclus

Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: In stoc depozit


Garantie: 24 luni


Livrare gratuita


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Boxa portabila Stanmore III, Bluetooth 5.2, Negru de la Marshall Headphones

SUNET DE CASA

Stanmore III are o scena sonora si mai larga decat predecesorul sau, oferind un sunet Marshall de casa, care a fost reproiectat pentru o experienta mai captivanta. Aceasta noua generatie de Stanmore are tweeterele inclinate spre exterior si ghiduri de unda actualizate pentru a oferi un sunet consistent si solid care este atat de larg incat te urmareste prin camera. Dynamic Loudness regleaza echilibrul tonal al sunetului pentru a va asigura ca muzica dumneavoastra suna stralucitor la orice volum.

 
 

IMPERECHEATI, PORNITI SI DATI MAI TARE

Stanmore III este direct la treaba, astfel incat puteti sa va imperecheati si sa cantati fara a va complica munca cu o configurare complexa. Veti gasi tot ce aveti nevoie chiar pe unitate, astfel incat sa va puteti controla cu usurinta muzica fara sa ridicati dispozitivul.

 
 

BLUETOOTH DE ULTIMA GENERATIE

Stanmore III este pregatit pentru viitorul tehnologiei Bluetooth si a fost construit pentru a oferi caracteristici Bluetooth de generatie urmatoare in momentul in care acestea vor fi disponibile. Actualizarile Over the Air (OTA) prin intermediul aplicatiei asigura faptul ca difuzorul dvs. este intotdeauna la zi cu cele mai recente software si caracteristici. Aceasta tehnologie pregatita pentru viitor va oferi o calitate audio mai buna, marind in acelasi timp gama de streaming si imbunatatind sincronizarea audio.

 
 

UN DESIGN ICONIC CARE SE DISTINGE

Marshall a luat linia de difuzoare pentru acasa cu semnatura sa rock 'n' roll si i-a dat un aspect dezgolit care face o declaratie puternica. Designul sau iconic face ca toate celelalte difuzoare sa se detaseze de pe raft. Detaliile caracteristice, cum ar fi inscriptia Marshall si butoanele de control din alama, impodobesc boxa, facand ecoul mostenirii rock 'n' roll-ului. Alegeti finisajul care vi se potriveste - negru original, crem de epoca sau maro relaxat.

 
 

O ABORDARE MAI DURABILA

Stanmore III are muzica la inima si mediul inconjurator in minte. Aceasta noua generatie adopta o abordare mai sustenabila, cu o constructie fara PVC, care cuprinde 70% plastic reciclat si numai materiale vegane.

 
 

CONECTATI-VA ASA CUM DORITI

Cu Bluetooth 5.2 de ultima generatie, intrarea RCA si intrarea de 3,5 mm, conectarea la Stanmore III si obtinerea sunetului potrivit nu a fost niciodata atat de usoara. Conectati-va la boxa dvs. direct de pe dispozitiv, asa cum doriti.

 

Specificatii tehnice


  • Informatii generale
    • Tip accesoriu
      Boxa Portabila
    • Conexiune
      Bluetooth (V5.2)
    • Dimensiuni
      350 x 203 x 188 mm
    • Greutate
      4.2 kg
    • Culoare

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.