Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Boxa portabila Sony SRS-XE200, Bluetooth 5.2, Autonomie 16 ore, 2900 mAh, Albastru

Cod:

SRSXE200L.CE7


Cod intern: #2529790

  • Distribuie pe:
780,99 lei TVA inclus

Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: In stoc depozit


Garantie: 24 luni


Livrare gratuita


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Boxa portabila SRS-XE200, Bluetooth 5.2, Autonomie 16 ore, 2900 mAh, Albastru de la Sony

 

File:Sony logo.svg - Wikimedia Commons

 

Sunet mai bun peste tot 

 

XE200 dispune de Line-Shape Diffuser care va ajuta muzica sa ajunga mai departe, chiar si in zonele laterale ale boxei. In plus, are o dimensiune portabila si o curea de transport confortabila, astfel incat o puteti lua oriunde cu usurinta.  

 

Va prezentam Line-Shape Diffuser

Inspirata de sistemele audio utilizate la concerte, tehnologia unica Line-Shape Diffuser de la Sony creeaza o sursa liniara si distribuie energia sunetului mai uniform, intr-o zona larga, pentru sunet mai plin in spatiu. Aceasta asigura sunet de inalta calitate mai departe si mai larg, fara a compromite calitatea sunetului.

Ce face Line-Shape Diffuser

Cu Line-Shape Diffuser, sunetul se raspandeste mai departe in zona din fata boxei, astfel ca va veti bucura de aceeasi calitate a sunetului in fata sau in lateralul boxei. Toata lumea va dansa pe aceeasi muzica, bucurandu-se de aceeasi calitate a sunetului. 

A = Zona de serviciu obisnuita B = Zona de serviciu mai larga, cu Line-Shape Diffuser

Cum functioneaza

Energia unei boxe conventionale este concentrata mai ales din centrul conului, pe cand Line-Shape Diffuser redirectioneaza sunetul printr-o diafragma ingusta. Energia crescuta a presiunii sunetului raspandeste sunetul in mod egal in toate directiile, mai departe de boxa si in unghi mai larg.

Ce este unitatea X-Balanced Speaker Unit?

Spre deosebire de diafragma circulara a unei boxe obisnuite, X-Balanced Speaker Unit nou proiectat, utilizat in XE200 prezinta o diafragma non-circulara care genereaza o mai mare presiune a sunetului pentru sunet de inalta calitate. 

Presiune sonora crescuta si distorsiuni reduse

Forma necirculara a unitatii maximizeaza suprafata diafragmei boxei, crescand presiunea sonora pentru un bas mai puternic si reduce fluctuatia driverului, mentinand presiunea sonora, pentru un nivel mai scazut de distorsiuni.

Claritate mai mare si scena sonora extinsa

In plus, designul usor descentrat al unitatii si echilibrul optimizat al greutatii ajuta la imbunatatirea claritatii si la extinderea scenei sonore.

 

Radiatoare pasive duble

Radiatoarele pasive duble reproduc notele joase puternice.

 

Sunet puternic intr-o boxa mica

XE200 este o boxa usoara si portabila, ceea ce inseamna ca o puteti lua oriunde doriti sa mergeti. Cureaua confortabila va permite sa o aveti mereu aproape.

 

Apa nu va poate opri

XE200 este rezistenta la apa si chiar la apa sarata, asa ca nu trebuie sa va faceti griji la mare sau la piscina si nu este nicio problema nici daca o spalati.

   

 

 

Nu va faceti griji despre praf

Cu un calificativ IP67, boxa este protejata impotriva prafului, astfel incat o puteti folosi pe orice suprafata, indiferent daca decideti sa o luati la plaja, in parc sau in gradina. 

 

Petreceri mai intense ca niciodata

Rezistenta la socuri a boxei XE200 a fost testata extensiv, pentru a ne asigura ca poate rezista la loviturile si zgarieturile inevitabile in conditiile utilizarii zilnice. Boxa XE200 va continua sa functioneze chiar daca o scapati5.

 

Specificatii tehnice


  • Informatii generale
    • Tip accesoriu
      Boxa Portabila
    • Conexiune
      Bluetooth (V5.2)
    • Capacitate baterie
    • Dimensiuni
      208 x 94 x 90 mm
    • Greutate
      800 g
    • Culoare
    • Altele
      Continut pachet: 1 x Boxa
      1 x Cablu USB-C

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.