Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Edifier 2.0 R1280DBs, Brown

Cod:

R1280DBS-BR


Cod intern: #2131609

  • Distribuie pe:
451,99 lei TVA inclus

Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: In stoc magazin limitat


Garantie: 24 luni 24 luni


Cost livrare in Bucuresti: Gratuita
Cost livrare in tara: 19,90 lei
(costul include kg suplimentare, in limita a 6 kg) (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere 2.0 R1280DBs, Brown de la Edifier

BOXE EDIFIER 2.0, RMS: 42W (2 x 21W), bluetooth telecomanda wireless, volum, bass, treble, optical, sub-out, brown, "R1280DBS-BR" R1280DBS-BR
 


Soundfield Spacializer Soundfield Spacializer simuleaza un sunet mai mare cu o simpla apasare de buton. Aceasta caracteristica unica creeaza un sunet cu arhiva larga, optimizand fiecare canal, trimitand semnale opuse pentru a elimina interferentele reciproce si pentru a imbunatati separarea. Grill detasabil Protejeaza driverele difuzoarelor, usor de indepartat pentru curatare. Sub-out si intrari OPT / COAX Cand este conectat, sub-out-ul detecteaza automat subwooferul si activeaza crossover-ul digital. Intrarile optice si coaxiale va asigura ca va veti bucura intotdeauna de muzica cu o calitate a sunetului fara pierderi. Intrarile duble RCA va permit sa va conectati la doua dispozitive in acelasi timp. Conectati-va la dispozitivele dvs., cum ar fi telefonul, computerul, laptopul, tableta sau consola de jocuri, cu cablu de intrare Fiber Optical inclus, cablu audio RCA-RCA si cablu audio de 3,5 mm-RCA, eliminand necesitatea de a comuta cabluri. Finisaj clasic din lemn Aceste boxe impresionante sunt fabricate din lemn MDF, concepute pentru a preveni in mod eficient rezonanta. Iti va placea cat de perfect se potriveste in camera de zi, camera de studiu sau dormitorul tau. Control precis Cadranele convenabile de pe panoul lateral al difuzorului va permit sa reglati basul, inalte si volumul pentru a se potrivi preferintelor individuale, apasati butonul de volum pentru a comuta intre intrari. Telecomanda Wireless Reglati volumul, dezactivati / dezactivati sunetul, comutati intrarile, Bluetooth, selectati extensia campului de sunet si modul de conectare cu telecomanda fara fir, nu este nevoie sa parasiti canapeaua.

Specificatii tehnice


  • Model
    • Model
      R1280DBS-BR
  • Specificatii tehnice
    • Tip sistem
      2.0
    • Putere RMS
    • Putere PMPO
      42
    • Banda de frecventa
      51 - 20000 Hz
    • Distorsiuni
      85 dB
    • Telecomanda
      DA
    • Dimensiune sateliti (L x l x h)
      146 x 234 x 196 mm
    • Altele
      RCA jack RCA

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.