Luni - Vineri 9:00 - 18:00

SUBWOOFER EDIFIER, RMS: 70W activ, 8" bass, RCA Line-in/Line-out, automatic stand-by, frecv. 38Hz-200Hz, MDF 21mm, black, " T5-BK" (include TV 3.5lei)

Cod:

T5-BK


Cod intern: #2131615
5,00 / 0 comentarii

  • Distribuie pe:
513,99 lei TVA inclus

Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: Nu este in stoc


Garantie: 24 luni 24 luni


Livrare gratuita


Descriere SUBWOOFER EDIFIER, RMS: 70W activ, 8" bass, RCA Line-in/Line-out, automatic stand-by, frecv. 38Hz-200Hz, MDF 21mm, black, " T5-BK" (include TV 3.5lei) de la Edifier

Subwoofer activ Edifier T5-BK, 70W RMS, RCA Line-in/Line-out, Negru



Asigura ca subwooferul reda numai sunete prea joase pentru ca difuzoarele sa le poata emite in mod corespunzator fara distorsiuni. Suplimenteaza gama inalta si medie a difuzoarelor dvs. cu un bas pe care il puteti simti cu adevarat pana in gama de 38 Hz. 8" Driver de bas cu DSP Un driver de 8" ofera un sunet puternic de 70 W, cu bas bogat si foarte precis, pentru a va oferi cea mai buna experienta de ascultare. Basurile profunde nu trebuie sa sune distorsionat si exagerat. Am proiectat T5 pentru a oferi o experienta de ascultare curata pentru toata lumea. Standby automat Economisiti energie electrica cu ajutorul functiei de asteptare automata care asigura ca unitatea nu consuma energie inutila atunci cand este lasata in asteptare. Lasati unitatea conectata la priza fara sa va faceti griji ca va va creste factura de electricitate. Rezonanta inferioara a cabinetului Rezonanta este grozava atunci cand este vorba de camera ta care tremura din cauza basului, nu atat de mult atunci cand este vorba de cabinetul subwooferului care tremura din cauza unei proiectari proaste. Folosim materiale de inalta calitate, din placi de fibra de densitate medie (MDF), care ofera o rezonanta redusa a cabinetului pentru cel mai curat sunet din jur. Bas reglabil si latime de banda de frecventa Schimbati volumul basului din mers cu ajutorul unui buton convenabil situat pe panoul din spate al unitatii. Un buton adiacent controleaza gama de frecvente a subwoofer-ului, permitandu-va sa mariti sau sa micsorati frecventa la care acesta incepe sa filtreze sunetul.

Specificatii tehnice


  • Model
    • Model
      T5-BK
  • Specificatii tehnice
    • Tip sistem
      1.0
    • Putere RMS
    • Banda de frecventa
      38 - 200 Hz
    • Putere satelit RMS
      70 w
    • Amplificare
      Activa
    • Telecomanda
      NU
    • Culoare
    • Dimensiune subwoofer (L x l x h)
      336 x 300 x 278 mm
    • Altele
      Jack 3.5mm Alimentare 220V

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Opiniile clientilor despre SUBWOOFER EDIFIER, RMS: 70W activ, 8" bass, RCA Line-in/Line-out, automatic stand-by, frecv. 38Hz-200Hz, MDF 21mm, black, " T5-BK" (include TV 3.5lei)

Rating general al produsului:
5
Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.