Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Logitech Z407 2.1 Wireless

Cod:

980-001348


Cod intern: #619741

  • Distribuie pe:
578,99 lei TVA inclus

Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: In stoc depozit


Garantie: 24 luni


Livrare gratuita


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Z407 2.1 Wireless de la Logitech

 
Sunet extraordinar, wireless
 
80 de wati de putere se alatura procesarii precise a semnalului digital (DSP) pentru a oferi un sunet captivant, realist. Ascultati notele inalte clare, puternicele game medii si joase si tot bassul pe care il puteti suporta.
 
Cadranul de comanda wireless si difuzoarele cu doua pozitii va permit sa va controlati sunetul si stilul. Reglati bassul si volumul din intreaga camera. Pozitionati difuzoarele orizontal sau vertical. Conectati-va prin Bluetooth, micro USB, intrare de 3,5 mm sau toate cele trei - si comutati intre ele. Chiar si din capatul camerei.
 
Bass-ul intalneste claritatea
 
20 de wati de bass, plus DSP va duce la acel dulce echilibru de adancime si claritate. Subwooferul portat, cu foc redus, adauga „boom” muzicii, filmelor si jocurilor, mentinand in acelasi timp un sunet bogat si clar.
 
Imersiune totala
 
Experimentati un sunet captivant, realist de 80 de wati - de la note inalte clare la note puternice de gama medie si joasa - fara compromisuri la bas. DSP combinat cu o putere neinfranata va ofera un profil de sunet echilibrat si bas imbunatatit, astfel incat sa puteti auzi totul in spectrul sonor.
 
Cadran de control
 
Ce pot face 20 de metri pentru tine? O gama wireless de 20 de metri va permite sa va ajustati sunetul din intreaga camera, totul cu cadranul de control wireless. Apasati-l si rotiti-l pentru a reda, intrerupe, dezactiva si reactiva sonorul, si a ajusta volumul si bassul. Faceti totul de pe cadranul de control. Este usor si nici nu trebuie sa cobori de pe canapea.
 
Spune "la revedere" boxelor patratoase
 
Aceste difuzoare in forma ovala sunt gata sa uimeasca in gri grafit elegant, integrandu-se in mediul desktop fara a va impiedica. Asezati-le in pozitie verticala sau orizontala pentru a obtine aspectul dorit. Sunt atat de compacte, incat le puteti chiar ascunde sub monitor pentru a economisi spatiu. Folositi-le pentru a va curata spatiul.
 
 
Conexiune in 3 feluri
 
Aveti optiuni. Conectati pana la trei dispozitive prin Bluetooth, micro USB si intrarea de 3,5 mm. Butonul de intrare cu fir din partea de jos a cadranului comuta intre conexiunile cu fir (3,5 mm si micro USB). Reveniti rapid la Bluetooth apasand butonul Bluetooth.
 
 
 
 

Specificatii tehnice


  • Model
    • Model
      Z407
  • Specificatii tehnice
    • Tip sistem
      2.1
    • Putere RMS
    • Putere satelit RMS
      2 x 10W
    • Distorsiuni
      20W
    • Dimensiune sateliti (L x l x h)
      199.9 x 93.9 x 85.2 mm
    • Dimensiune subwoofer (L x l x h)
      240 x 234 x 1180 mm
    • Altele
      3.5 mm input: 1
      Micro-USB input: 1
      Bluetooth: 5.0
      Control: Power, volume, bass control, mute, unmute, track forward, rewind, Bluetooth pairing, source switch buttons .etc, on wireless control.

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.