Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Bratara fitness Nike Bratara Fitness FuelBand QM_88086, Marime M, Roz

Fuel Band Bratara Fitness New Marime M

Cod:

QM_88086


Cod intern: #87522

  • Distribuie pe:
Produsul nu mai este activ in oferta PCOne

Iti recomandam alte produse similare din categoria Bratari Fitness

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 0374 477 112.

Descriere Bratara fitness Bratara Fitness FuelBand QM_88086, Marime M, Roz de la Nike

 

CEL MAI INTELIGENT, DISTRACTIV SI SIMPLU MOD DE A TE MENTINE ACTIV 

 

REVOLUTIONARA NIKE FUELBAND
 
Nike FuelBand este un dispozitiv formidabil pentru a-ti evalua activitatile, de la antrenamentele de dimineata la iesirile de seara. Special creata pentru a masura toate miscarile corpului, indiferent de varsta, greutate sau sex, NikeFuel iti monitorizeaza viata.   
 

METODA INTELIGENTA DE A RAMANE ACTIV
 


Noua bratara Nike FuelBand nu doar ca iti arata cat de mult te misti, ci si cat de des si intens te antrenezi. Si iti ofera feed-back in timp real, recomandari si atentionari pentru a te ajuta sa te misti mai mult si mai bine.

SCOPUL ZILNIC TE TINE IN MISCARE
 

Fixeaza-ti un scop zilnic al randamentului activitatilor pentru a afla cat progresezi pe masura ce te msti si urmareste-ti evolutia pe indicator, de la rosu la verde de la verde.  

MAI MULTE REZULTATE
 


Obtii mai multe rezultate din activitatile zilnice cand le distribui coresct pe durata unei zile. FuelBand iti aminteste cand trebuie sa faci miscare si cand trebuie sa iti intensifici eforturile pentru a fi in forma. 

SESIUNI NIKE
 

 

Urmareste-ti intensitatea antrenamentelor cu ajutorul NikeFuel Rate si vezi rezultatele obtinute dupa o sesiune de miscare. In acest fel, vei sti care activitati dau cel mai bun randament. 

TROFEE NIKE
 

Ai extra motivatie sa treci de pragul verde, colectand trofee si deschizand felicitarile speciale. 

BORNE
 


Sarbatoreste-ti atingerea scopurilor cu noi borne si animatii. 

RAMAI CONECTAT
 


Vizualizeaza-ti progrelesele pe display-ul LED prin simpla apasare a unui buton. Ramai conectat in permanenta via Bluetooth 4.0, sincronizeaza datele furnizate de bratara cu cele din contul tau Nike pentru a obtine feedback-ul si motivatia de care ai nevoie.  


MAI MULTA DISTRACTIE CU NOI PROVOCARI SI PRIETENI
 
Noua Nike FuelBand iti deschide mai multe cai de comunicare cu prietenii astfel incat sa va puteti motiva si provoca reciproc. Creeaza un grup sau alatura-te unuia deja existent si atingeti obiective impreuna. Impratasiti-va progresele, incurajati-va unul pe altul si intrati in competitie pentru pentru prima pozitie de pe panoul castigatorilor.  
 

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.