Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Bratara fitness Polar H9 M-XXL Black

Cod:

92081565


Cod intern: #672183

  • Distribuie pe:
285,99 lei TVA inclus

Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: In stoc depozit


Garantie: 12 luni


Cost livrare in Bucuresti: Gratuita
Cost livrare in tara: 19,90 lei (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Bratara fitness H9 M-XXL Black de la Polar

Centura ritm cardiac Polar H9 HR, M-XXL, Black


 
Pentru orice sport de zi cu zi
Cand cautati o curea de piept fiabila de inalta calitate a ritmului cardiac, Polar H9 iti indeplineste toate nevoile si multe altele. Tehnologiile Bluetooth® si ANT + deschid posibilitati de conectare interminabile la orice aplicatie sau dispozitiv pe care doriti sa il utilizati.




Functioneaza cu aplicatii, ceasuri sport, computere de bicicleta si echipament pentru sala
Polar H9 este un senzor ideal ritmului cardiac care se conecteaza la o mare varietate de dispozitive. Datorita tehnologiilor Bluetooth, ANT + si 5 kHz, este posibil sa va conectati la mai multe dispozitive in acelasi timp.
   
Masurare de calitate a ritmului cardiac in orice activitate
De la gimnastica la ciclism interior, prin jogging si exercitii de grup, Polar H9 iti urmareste ritmul cardiac impreuna cu aplicatia sau dispozitivul ales.
Curea de piept cu marime clasica
H9 vine cu cureaua Polar Soft pentru masurarea clasica si fiabila a ritmului cardiac. Polar H9 reactioneaza instantaneu la ceea ce se intampla in corpul tau si iti ofera un indicator precis al caloriilor arse.

Specificatii tehnice



Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.