Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Prestigio Garda PWO105SL tirbuson electric automat , autonomie 50 de sticle, baterie NiMh, accesoriu taiere folie, dop pastrare, aerator

Cod:

PWO105SL


Cod intern: #686841

  • Distribuie pe:
389,99 lei TVA inclus

Disponibilitate: In stoc depozit


Garantie: 12 luni


Cost livrare in Bucuresti: Gratuita
Cost livrare in tara: 19,90 lei
(costul include kg suplimentare, in limita a 6 kg) (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Garda PWO105SL tirbuson electric automat , autonomie 50 de sticle, baterie NiMh, accesoriu taiere folie, dop pastrare, aerator de la Prestigio

Tirbuson electric automat Prestigio Garda PWO105SL, autonomie 50 de sticle, baterie NiMh, accesoriu taiere folie, dop pastrare, aerator

 

 

 

DESCHIZATOR AUTOMAT DE VIN

Garda este un tirbuson automat modern si elegant, care deschide cu usurinta orice sticla de vin. Modul in care este construit tirbusonul sticla pe verticala, tineti tirbusonul strans, apasati butonul si, in cateva secunde, umpleti-va paharele cu vinul preferat!

 

 

REINCARCARE

Garda este o metoda moderna de deschidere a sticlelor de vin fara a fi necesara reincarcarea dispozitivului dupa fiecare utilizare. Cu o singura incarcare Garda va deschide cu usurinta pana la 50 de sticle! Deschizatorul de vin este incarcat de la baza compacta de incarcare fara fir si functioneaza autonom. Nu exista cabluri sau conectori suplimentari.

 

 

AERATOR

Pompa va va ajuta sa pastrati calitatea vinului, chiar daca pastrati sticla mult timp dupa deschidere. Pompa dezumfla aerul si creeaza un vid, care previne oxidarea si prelungeste viata vinului tau preferat.

 

 

SET SOMMELIER

Garda nu este doar un tirbuson, ci un set complet de somelier care include: un cutit de taiere folie, un aerator pentru saturatia vinului cu bule de aer in timp ce umpleti un pahar pentru a-i dezvalui aroma si un capac pentru depozitarea pe termen lung a bauturii preferate. Garda este un cadou perfect atat pentru profesionisti, cat si pentru amatori.

 

 

DESIGN PREMIUM

Deschizatorul automat de vin Garda este o combinatie de stil, utilitate si eleganta. Acest accesoriu de vin cu cadru metalic si design minimalist se va potrivi perfect in orice interior.

 

 

 

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.