Luni - Vineri 9:00 - 18:00

MACLEAN Port Display (DP) la HDMI 4K / 30Hz cu conectori placati cu aur de 1,8 m negru

Cod:

MCTV-714


Cod intern: #2081649

  • Distribuie pe:
34,99 lei TVA inclus

Disponibilitate: In stoc depozit


Garantie: 24 luni


Cost livrare in Bucuresti: 10,00 lei
Cost livrare in tara: 19,90 lei (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Port Display (DP) la HDMI 4K / 30Hz cu conectori placati cu aur de 1,8 m negru de la MACLEAN

Acest cablu de conectare este utilizat, de exemplu, pentru a conecta un computer sau laptop cu o conexiune DisplayPort la un televizor, proiector sau monitor cu o conexiune HDMI. Transmisia are loc la o calitate excelenta, cu o rezolutie de pana la 4K / 30Hz. Conectorii placuti cu aur ofera cea mai buna performanta si transmisia fara pierderi a datelor video digitale. Plug & Play - Nu este necesara instalarea de drivere sau alte programe software.
Suporta DisplayPort v1.2, HDMI V1.3b Suporta conversia semnalului DisplayPort in semnal HDMI Suporta interfata DisplayPort cu 20 de pini Suporta adancimea culorii de 8 si 10 biti Suporta latime de banda video de pana la 10,8 Gbit / s Suporta canal auxiliar cu 2 cai de 1 Mbit / s Suporta conexiune unidirectionala, cu un singur canal, cu patru fire Suporta conversie audio HD Suporta hot swap Cip de conversie integrat, nu necesita alimentare externa Proiectat in conformitate stricta cu standardul DisplayPort Portul are un design de incuietoare. Transmisia semnalului este stabila si fiabila
Specificatii tehnice:
Conexiunea 1: Port de afisare
Conexiunea 2: HDMI
Rezolutie maxima: 4K / 30Hz
Legaturi placate cu aur
Priza
Lungime cablu: 1,8m
Culoare neagra
- Cablu DisplayPort (DP) la HDMI 4K / 30Hz 1,8m negru Maclean MCTV-714
- Dovada de cumparare

Specificatii tehnice



Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.