Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Cafetiera Blaupunkt CMD401 800W 1.25L Timer Negru

Cod:

CMD401


Cod intern: #754971

  • Distribuie pe:
156,99 lei TVA inclus

Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: In stoc depozit


Garantie: 24 luni


Cost livrare in Bucuresti: Gratuita
Cost livrare in tara: 19,90 lei
(costul include kg suplimentare, in limita a 6 kg) (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Cafetiera CMD401 800W 1.25L Timer Negru de la Blaupunkt

Moc [W]: 800 | Pojemność : do 12 filiżanek | Rodzaj kawy: mielona | Kolor: czarno - srebrny Colour: black Water tank capacity: 1.250 Power: 800.000 Height: 31.000 Width: 15.500 Depth: 27.000 Nett mass: 1.300



Cafetiera Blaupunkt CMD401, 800 W, 1.25 l, Filtru permanent, Timer, Design ergonomic, Negru

 

 

Aparatele de cafea cu picurare au cucerit inimile oamenilor cu multi ani in urma. Toata lumea isi dorea acest tip de echipament in bucataria lor. Aroma minunata a cafelei proaspat preparate s-a raspandit in tot apartamentul sau biroul, punand pe toata lumea intr-o dispozitie pozitiva. Dar, pe masura ce trecea timpul, aceste aparate de cafea si-au pierdut usor popularitatea in favoarea producatorilor de espresso.

Astazi, aparatele de cafea cu picurare sunt din nou in joc, deoarece nu exista nimic ca o ceasca mica de cafea neagra dimineata. Ei isi datoreaza popularitatea operatiei extrem de simple, posibilitatea de a pregati mai multa cafea fara zahar simultan si de a mentine temperatura bauturii pentru o perioada mai lunga de timp. Sunt perfecte nu numai pentru case, ci si pentru birouri.

Aparatul de cafea cu picurare Blaupunkt CMD401 este alegerea perfecta pentru toti cei care beau cantitati relativ mari de cafea neagra si clasica si pentru cei care apreciaza si usurinta cu care poate fi preparata. 

Principiul de functionare al CMD401 este extrem de simplu. Asezati un filtru de nailon reutilizabil (inclus) sau un filtru de hartie inlocuibil (1x4) in cosul de deasupra ulciorului, apoi puneti-l in cafeaua macinata. Apoi turnati apa in rezervorul dedicat cu o capacitate maxima de 1,25 L si porniti aparatul de cafea. Apa incalzita se scurge prin cafea, iar preparatul finit intra in ulcior. Astfel puteti pregati 10-12 cani de cafea simultan. Odata ce procesul de preparare s-a incheiat, goliti si spalati filtrul din nailon pentru a putea fi reutilizat sau aruncati filtrul de hartie.

Acest aparat este, de asemenea, perfect pentru prepararea ceaiului din frunze. Procedura este aceeasi ca si pentru prepararea cafelei, cu exceptia faptului ca trebuie sa puneti frunze de ceai in filtru.

Aparatul de cafea CMD401 este echipat cu o functie de mentinere a temperaturii, asa ca, daca ar trebui sa beti cafea chiar si dupa ceva timp, puteti fi sigur ca va fi inca la o temperatura buna. La un moment dat, oricine poate uita sa opreasca aparatul de cafea. Producatorul s-a asigurat ca CMD401 se va opri automat dupa ce a fost inactiv timp de 40 de minute.

 


 

 

Specificatii tehnice


  • Model
    • Model
      CMD401
    • Culoare
  • Specificatii
    • Putere
    • Capacitate
    • Tip alimentare
      cafea macinata
    • Functii
      Oprire automata
      Timer
      Filtru detasabil si lavabil
      Mentinere la cald
    • Numar de cesti
      12
    • Tip panou de comanda
      mecanic
    • Capacitate recipient
    • Dimensiuni
      27 x 31 x 15.5 cm

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.