Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Cafetiera Braun CafeHouse Pure Aroma Plus KF 560, 1100 W, 10 Cesti, Anti-picurare, Negru

Cod:

0X13211006


Cod intern: #685137

  • Distribuie pe:
288,99 lei TVA inclus

Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: Nu este in stoc


Garantie: 24 luni


Cost livrare in Bucuresti: Gratuita
Cost livrare in tara: 19,90 lei
(costul include kg suplimentare, in limita a 6 kg) (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Descriere Cafetiera CafeHouse Pure Aroma Plus KF 560, 1100 W, 10 Cesti, Anti-picurare, Negru de la Braun

Braun KF 560/1 PurAroma Plus CafeHouse



Descriere

 

Cafetiera CaféHouse Pure Aroma Plus

 

Pentru adevaratii consumatori ai cafelei care isi doresc sa se bucure de o atmosfera incomparabila de cafenea in confortul propriei locuinte. Cafetierele CaféHouse au fost concepute pentru adevaratii consumatori de cafea. Transforma savurarea cafelei intr-un adevarat festin pentru simturi si ofera. Rezultate excelente de fierbere, convenabila si cu un design modern. Cu o cafetiera Braun CaféHouse te poti bucura de o atmosfera incomparabila de cafenea in propriul camin.

 

 

 

 

Servire usoara

 

Sistemul pour & lock (toarna si blocheaza) permite pastrarea aromelor in cana si usureaza servirea. Multumita functiei anti-picurare va puteti servi oricand in timpul ciclului de fierbere intrerupand curgerea in cana.

 

 

Gust superior al cafelei

 

Aroma cafelei depinde intr-o mare masura de calitatea apei folosite pentru fierberea cafelei. Drept urmare toate cafetierele CaféHouse includ sistemul de filtrare al apei Brita® care permite raspandirea aromei seducatoare a cafelei prevenind calcifierea unitatii de fierbere si reducand substantele alterante aromei cum ar fi clorul.

 

 

 

 

Sistem OptiBrew

 

Cafetierele CaféHouse au un sistem OptiBrew ce regleaza in mod optim temperatura de fierbere, timpul si perioada de filtrare– pentru o cafea perfecta.

 

 

Buton exclusiv de eliberare filtru

 

Apasand butonul, cosuletul pentru filtru se elibereaza pentru a insera cu usurinta filtrul de cafea si a-l umple cu cafeaua macinata. Totodata, port-filtrul poate fi detasat de cafetiera si alimentat sau curatat cu usurinta.

 

 

 

Maner deschis unic, forma anti-alunecare

 

Manerul unic deschis al canii este conceput pentru a face servirea cafelei mai usoara si mai convenabila. Forma ergonomica si materialul moale la atingere ofera confortul si siguranta necesare pentru a va bucura de o cafea proaspata si aromata.

 

 

 

Specificatii tehnice


  • Model
    • Model
      KF 560
    • Culoare
  • Specificatii
    • Putere
    • Capacitate
    • Functii
      Anti-picurare
      Oprire automata
    • Altele
      Filtru detasabil si lavabil
      Compatibil masina de spalat vase

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.