Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Cafetiera Braun MultiServe KF9050BK, 1750W, Carafa din sticla, 10 cesti, 7 moduri de preparare, Ecran tactil, Timer, Sistem anti-picurare, Oprire automata, Inox/Negru

Cod:

KF9050BK


Cod intern: #685371

  • Distribuie pe:
924,99 lei TVA inclus

Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: In stoc depozit


Garantie: 24 luni


Livrare gratuita


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Cafetiera MultiServe KF9050BK, 1750W, Carafa din sticla, 10 cesti, 7 moduri de preparare, Ecran tactil, Timer, Sistem anti-picurare, Oprire automata, Inox/Negru de la Braun

Braun KF 9050 BK MultiServe



Descriere

Cafetiera Braun MultiServe KF9050BK, 1750W, Carafa din sticla, 10 cesti, 7 moduri de preparare, Ecran tactil, Timer, Sistem anti-picurare, Oprire automata, Inox/Negru

 

 

 

Personalizati cafeaua preferata cu o simpla atingere de buton

Cafetiera MultiServe ofera confort si versatilitate fara a compromite calitatea bauturii preferate.

De la simpla servire la MultiServe, sistemul convenabil multiplu se adapteaza cu usurinta. Pur si simplu rotiti butonul selector si selectati unul dintre cele 7 moduri de preparare: de la o cana la o carafa completa de 10 cani. Simpla apasare a unui buton, BrewChoice Plus permite personalizarea cafelei, de la o aroma usoara la una puternica, chiar si pentru reteta de cafea cu gheata. Cafetiera are si functie de apa calda, pentru ceai proaspat preparat, fara gust de cafea.  

Bucurati-va de rezultate de infuzare precise si optime de fiecare data, cu un puternic element de incalzire de 1750 W si o unitate avansata de pompare a debitmetrului care calculeaza automat debitul, temperatura si viteza apei.

Datorita tehnologiei sale de fabricare de inalta precizie, MultiServe KF 9050.BK a obtinut certificarea de la Centrul European de Preparare a Cafelei (ECBC) pentru asigurarea extragerii perfecte a aromei in conformitate cu cele mai inalte standarde de calitate.

Sistemul ExactBrew calculeaza cu precizie temperatura de fierbere, timpul si perioada de filtrare pentru o ceasca de cafea perfecta si aromata de fiecare data. Puteti prepara o carafa intreaga in mai putin de 8 minute si verifica prospetimea cafelei cu ajutorul indicatorului inclus.

 

 

Certificat ECBC pentru cafea de inalta calitate 

Sistemul de preparare este aprobat de ECBC (Centrul European de Preparare a Cafelei) in conformitate cu cele mai inalte standarde de calitate. Control precis al temperaturii (92°C-96°C) si al timpului de infuzie (intre 4 si 6 minute), raport cafea macinata/ apa (7,5 grame la 125 ml).

 

Sistem ExactBrew

Cafetiera este dotata cu sistemul ExactBrew ce regleaza in mod optim temperatura de fierbere, timpul si perioada de filtrare, pentru ca rezultatul din ceasca sa fie unul perfect. Se asigura astfel saturarea uniforma a cafelei pentru o aroma bogata si intensa.

 

Sistem de infuzare rapida

Tehnologia exclusiva de infuzare ofera o carafa plina de cafea in mai putin de 8 minute fara a compromite calitatea gustului cafelei.

 

Sistem MultiServe

Rotiti butonul selector si alegeti unul dintre cele 7 moduri de preparare: de la o ceasca de cafea la o carafa intreaga, respectiv 10 cesti.

 

Sistemul BrewChoice Plus

Prin simpla apasare a unui buton, BrewChoice Plus permite personalizarea cafelei, de la o aroma usoara la una puternica, chiar si pentru reteta de cafea cu gheata. Alegeti unul dintre cele 4 moduri de preparare a cafelei dorite, pentru a satisface orice gust: Mild, Gold, Strong sau Over Ice.

 

Ecran tactil premium

Este foarte simplu de obtinut bautura perfecta datorita ecranului ce contine toate comenzile si permite o operare intuitiva si convenabila.

 

Suport pentru ceasca

Cafetiera ofera posibilitatea de a prepara cafeaua direct in cana preferata.

In momentele in care sunteti singur acasa sau nu doriti sa preparati o carafa intreaga, puteti alege sa preparati cafeaua direct in cana.

 

Indicator de prospetime

Cu ajutorul acestui indicator cu afisaj puteti urmari indeaproape prospetimea cafelei.

 

Sistem anti-picurare

Datorita sistemului anti-picurare, puteti savura o ceasca de cafea proaspata inainte de finalizarea ciclului de preparare, intrerupand curgerea in cana, fara a varsa nici macar o picatura. Supapa opreste automat picurarea cafelei, impiedicand astfel stropirea suportului cafetierei sau a suprafetei pe care este asezata.

 

Pornire programabila 

Aceasta functie va permite sa programati inceperea procesului de preparare a cafelei cu pana la 24 de ore in avans, astfel incat aceasta va fi proaspat preparata imediat ce va treziti.

 

Functie pentru apa calda

Datorita duzei de apa puteti prepara ceaiul preferat selectand alegand din cele 6 setari de temperatura.

 

Oprire automata

Dupa prepararea cafelei, cafetiera se opreste automat pentru siguranta si economisire de energie.

 

Avertizare sonora

Cafetiera atentioneaza sonor atunci cand procesul de preparare este finalizat iar cafeaua este gata pentru a fi servita.

 

Atentionare depuneri de calcar - pentru o mai buna protectie a cafetierei dvs

Intretinerea regulata prelungeste durata de viata a cafetierei si asigura acelasi gust perfect pentru o perioada indelungata de timp.

 

Cafetiera nu este compatibila cu sistemul de capsule PODS.

 

Componente compatibile cu masina de spalat vase 

Procesele de intretinere si curatare sunt esentiale utilizarii cafetierei. Astfel, puteti introduce partile componente ale acesteia (carafa, suportul filtrului) in masina de spalat vase, conform instructiunilor prezentate in manualul de utilizare. 

Specificatii tehnice


  • Model
    • Model
      KF9050BK
    • Culoare
  • Specificatii
    • Putere
    • Capacitate
    • Functii
      Oprire automata
      Semnal sonor la finalizarea programului
      Termostat
      Afisare ceas
      Selectare intensite aroma
    • Altele
      Compatibil masina de spalat vase

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.