Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Cafetiera Tefal BJ 55 1B10 Tea Maker

Cod:

BJ551B10


Cod intern: #1949520

  • Distribuie pe:
Produsul nu mai este activ in oferta PCOne

Iti recomandam alte produse similare din categoria Cafetiere

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 0374 477 112.

Descriere Cafetiera Tefal BJ 55 1B10 Tea Maker de la Tefal

Infuzor pentru ceai Tefal Tastea BJ551B10, 8 trepte de temperatura, 1.5 L, ecran digital, functie pastrare la cald, gri/alb



Infuzorul de ceai Tefal Tastea iti ofera control absolut asupra pentru ca tu sa obtii ceaiuri perfecte de fiecare data. Cele 8 trepte de temperatura (40°, 60°, 70°, 80°, 85°, 90°, 95°,100° C) si 10 setari pentru durata de infuzare, de la 1 la 10 minute si posibilitatea de a pastra la cald ceaiul pana la 8 ore. Prepara ceaiuri perfecte cu infuzorul Tefal ce dispune de functii avansate pentru o experienta unica. Infuzorul pentru ceai Tefal Tastea: Ceai perfect preparat la temperatura si timpul potrivit Ingredientul cheie pentru a obtine ceaiul perfect este temperatura optima. Infuzorul pentru ceai Tefal Tastea dispune de o sticla confectionata din sticla rezistenta la temperaturi inalte si 8 trepte de temperatura. Savureaza in liniste ceaiul tau preferat, de la ceai alb sau verde, perfect infuzat la temperaturi scazute, la ceai negru, preparat la temperaturi inalte, toate acestea in recipientul cu o capacitate de 1.5 L, perfect pentru orice ocazie. Designul elegant si functiile inteligente ofera un plus de confort in utilizare: recipientul pentru frunze este confectionat din inox si ofera o infuzare si curatare usoara, in timp ce functia de Pastrare la cald va mentine ceaiul tau la temperatura optima timp de pana la 8 ore. Ceai preparat perfect, la temperatura si durata optima Prepara ceaiul tau preferat ca un expert: cele 8 trepte de temperatura (40, 60, 70, 80, 85, 90, 95,100°C) sunt ideale pentru a prepara o varietate de retete de ceai - de la ceai alb sau verde, infuzat la temperaturi joase, la ceai negru, preparat la temperaturi ridicate. Cele 10 setari pentru durata de infuzare, de la 1 la 10 minute, garanteaza rezultate perfecte pentru orice tip de ceai. Functie pentru pastrare la cald Ajusteaza durata de pastrare la cald, de la 1 la 8 ore, iar aparatul va pastra ceaiul tau la temperatura ideala pentru a putea fi servit pe intreaga durata a zilei. Recipient din sticla rezistent la temperaturi inalte de 1.5 L Acesta este ideal pentru a prepara si servi ceaiul tau favorit datorita sticlei de inalta calitate din care este confectionat. Recipient din otel inoxidabil, detasabil Acesta este ideal pentru a infuza simplu si rapid retetele tale favorite de ceai, fiind confectionat din inox. Recipientul este detasabil si ofera o curatare usoara si rapida. Baza de control cu ecran digital Aceasta dispune de un ecran digital usor de citit ce afiseaza parametrii setati si alte functii.

Specificatii tehnice


  • Model
    • Model
      BJ551B10
    • Culoare
      Alb
  • Specificatii
    • Putere
    • Capacitate
    • Functii
      Baza rotativa 360° Selector temperatura
    • Continut pachet
      1 x Infuzor
    • Altele
      Interval temperatura 40 - 100 °C

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Disponibil in culorile:    
Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.